Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok erről a tusról,...

Mit gondoltok erről a tusról, hol lehet venni ilyen szemhéjtust?

Figyelt kérdés

Ahol én lakom ott sajnos nincs ilyen, milyen boltokban tudok hozzájutni és mennyibe kerül kb. a ecsettel együtt? Netről nem lehe rendelni. Szerintetek ezek jobbak, vagy amit lehet kapni dm-ben és olyanok,mint egy filctoll?

http://www.youtube.com/watch?v=mw0DwcosCnQ&feature=related

2010. jún. 18. 09:04
 1/9 anonim ***** válasza:
hát a filctollassal már buliztam.. szép vékony vonalat lehet vele húzni. a problémám inkább az volt, h víz hatására könnyen elkenődik (én pedig ha nagyon nevetek, akkor sírok is:D)...
2010. jún. 18. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Hogy hol lehet kapni, nem tudom, de elég 'profinak' tűnik.

Filctollasat még nem használtam, csak a kézfejemen próbáltam ki, de a színe nem volt intenzív, és olyan hamar lekopósnak tűnt. De lehet, hogy nem mindegyik fajta ilyen.

Én ezeket a típusúakat szeretem: [link]

Könnyű vele dolgozni, szép vékony vonalat húz, és tartós. (Persze gondolom ennél is fajtája válogatja.)

2010. jún. 18. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A MAC gyárt ilyet azt hiszem, meg talán a Clinique is, de a MAC szinte tutira. Olyan 5 ezer körül lehet csak a tus, az ecset szerintem párszáz Ft.

És sokkal jobb ezzel dolgozni, mint a filcessel, én azokat utálom. Ez sokkal jobb, könnyebben lehet vele dolgozni és tartósabb is.

2010. jún. 18. 09:50
 4/9 anonim válasza:
nekem is ecsetes van..nem filces...én az Avonból rendeltem és,jó nagyon :)
2010. jún. 18. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
ez 1 MAC fluidline, 4100Ftba fáj, az ecset pedig attól függ, honnan szerzed be. ha MACből, akkor ott nincs ecset 7000 alatt, valószínű még annál is drágább. de csomó helyen, pl douglasban is lehet sima tus ecsetet kapni, az is megteszi. a fluidline azért jobb mint a filces tus, mert sokkal tartósabb. én speciel szebb vonalat is húzok vele.
2010. jún. 18. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor maradok a hagyományos tusnál,mert ez nagyon drága.
2010. jún. 18. 21:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez milyen lehet?

[link]

2010. jún. 18. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:

ez szerintem nem lehet rossz.

(ezzel csak egy gond van, ha innen rendeled, hogy előre kell fizetni... és mi van ha nem kapod meg? egyik haverom már megszívta egyszer...)

2010. jún. 20. 10:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem,hogy rendeltek-e az illetőtől már és milyen a visszajelzés úgy meg lehet állapítani,hogy megbízható-e.

Nekem úgy tűnik, hogy ez a tus tovább elegendő, mint a sima tusok, filces tusok és lehet tartósabbak is, de lehet tévedek.Egyszer volt egy filces tusom és 1 hónapot bírt ki csak, beleszáradt. Még nem tudom,hogy milyet vegyek.

2010. jún. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!