Fiúk tetszik ez a smink vagy egyáltalán észreveszietek egy lányon? :D
utolsó válaszolónak részletesebben a sminkem:
1.lealapozom az arcom mac alapozóval ( [link]
2. az arccsontomra u.i márka puder kb egy fél árnyalattal sötétebb
3. ha mosolyogsz tudod kijönnek azok a "pofazacskók" oda essence bronzosítot szoktam tenni halványan
Nos talán úgytünhet hogy így 100 színü az arcom de szivaccsal jól elkenve gyönyörű tökéletes higgyétek el:)
5.sötétbarna manhattan (vizálló) ceruzával alul kihuzom a szemem
6. felülre belső szemzugokba fehér onnantol folyamatosan átmegy sötétebb barnába ehez a lorealnak vannak ilyen trio puderei azt szoktam használni:)
7. szempillagöndörítő aztán ezt lefixálom rimmel londol sexy curves spirállal csak kicsit nem az a lényeg hogy hosszu legyen és dús hanem hogy felálljon
8.a szemöldököm ugy huszom át hogy barna v fekete szemhéjpúder + ecset vagy a fülpiszkáló is tökéletes
ennyi remélem segítettem nemfeltünő de a egy csunya lányból is királynöt lehet vele varázsolni
egyéb jó termékek amik megfizethetők és egyben jók is
-manhattan cerka+ alapozó nagyon jó
-essence bronzosító + szemhéjpúder
de más termékekkel is el lehet készíteni
+1 tipp: kerüljétek a feketét ez egy tucat szin és kb 1000 lányból 1 nek áll jól ...
ha valaki megcsinálta várom a tapasztalatot és a véleményt...:D
Leírnád azt is hogy, hol és mennyiért szoktad beszerezni a sminkcuccaidat?:)
Jól látom, hogy a szádra nem szoktál rakni semmit?
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!