Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen édeskés, füszeres...

Milyen édeskés, füszeres parfümöt ismertek, amit simán tudna viselni egy 18 éves?

Figyelt kérdés

Vékonyka lány vagyok,sportos alkatom van, és szeretnék valami fiatalos parfümmel beújítani. Playboy illatai nagyon tetszettek,csak sajnos gyorsan elfogyott, és nem valami tartós rajtam. Ezenkívül van még egy VS body mistem,melyet ajándékba kaptam,de hosszú használat után az édeskés illat kesernyéssé válik. Citrusos illatok sem jönnek be igazán,és az ilyen felnőttes illatok sem,mert az egyáltalán nem én vagyok.

Tudna valaki e kritikák szerint ajánlani valami finom, akár lehet virágos, édeskék illatot, amely tartós is? Nagyon megköszönném. :)

2018. júl. 7. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:
CK Euphoria
2018. júl. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!