Tudtok ajánlani nekem egy hosszantartó férfi parfümöt?
Sziasztok, parfüm téren kérek segítséget, nem vagyok képzett ebben.
Hosszantartó illatra lenne szükségem, amiket használok, használtam max 6 óráig bírták, annak ellenére, hogy EDP/EDT volt.
Nekem ekég, ha felsoroltok néhányat, úgyis kivalasztom, ami nekem illatra szimpatikus.
Az ár kehetőleg ne haladja meg a 15.000-et.
Teljesen irreális elvárás a 10-12 óra? (nem értek hozzá :D) Gondolom nyáron nem tarthatnak ezek sokáig, mivel melegebb van, gyorsabban párolog az illatanyag, az izzadság is a parfüm ellen dolgozik.
Csak állandóan illatozó embereket látok, akik nap végén is teljesen friss illattal rohangálnak. Jó gondolom ők maguknál tartják, és akár naponta kétszer háromszor is magukra fújnak belőle. :D
Irreális.
Nekem a 40.000 forintos chanel parfüm is max 4-5 óráig birta.
Meg alapból az a tipus vagyok aki óránként magára önt 1 litert, mert imádja a parfüm érzését a bőrön.
Egyébként ha jó cuccot akarsz olcsón akkor az avont mondanám neked.
Vevőim elégedettek vele. Átlagban 4-6 órán át birják a parfümök és a kölnik. De van olyan vásárlóm is akinek nagyon száraz bőre van neki még este is érződik halványan ha reggel feltette.
Köszi a reklámot. :D
Nem hiszem, hogy egy sima avon kenterbe verne egy 40ezres parfümöt.
Ellenben többször kaptam avon parfümöt, és 1-2 óra után mind elillant. De ha van ingyenes termékmintád, szívesen kipróbálom.
A denim classic edt sokféle niche illatot megver.
Tényleg egy kicsit a kézfejem hátuljára fújtam és sokszori forróvizes szappanos kézmosás után másnap is kiszagoltam azon a ponton.After shave és cologne használtam sokat.
A régi quorum ilyen volt amíg ki nem izélték a parfümgyárosok az újat szimatoltam csak sajna.
A barna azzaro isteni még mindig jó,még a másolatai is.
A derrick is ilyen meg a szürke Lapidus csak ezeket nem szimatoltam még.Meg a van cleef arpels et mintha mondta volna valaki 20éve hogy az van rajta,az eszméletlen sokk volt jó értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!