Most akkor hogy is van ez a köldök pc-vel?
1 - amikor tusolok akkor le kell ragasztanom hogy ne érje víz???
2 - a pólók miatt nem fog fájni???
1. ez első 2 hétben igen! aztán nem
2. ha begyógyul (kb. 6 hét), akkor nem, előtte lehet érzékeny, célszerű olyan cuccot felvenni, ami nem piszkálja, pl. nem ott ér véget a póló, nem ott van a nadrág öve
és mivel ragasszam le??? O.o
meg mivel "ápoljam" majd???
én kis gézlapot tettem rá, azt meg alul felül rögzítettem sebtapasszal, tök idétlenül nézett ki, de 2 hétig csak olyan felsőt vettem, ami takarta:)
betadin!!! gyógyszertárban olcsón kapsz, öntessz a sebre és ez belemehetm sőt, öntessz rá egy picit és mozgasd meg a pc-t, hogy minél jobban érje, tuti jó fertőtlenítő és nem csíp! egy baja van: ruhára ne menjen, mert megfogja
a bérmakeresztanyám azt mondta h ő nem ragasztotta le fürdés közben sem...
mert nem klóros vízben fürdöm...
Nekem is van de nekem azt mondták nem szabad leragasztani jót tesz neki a víz csak nem kell tusfürdővel kenegetni, és más esetben sem szabad leragasztani mert nem tud levegőzni ebből adódóan laza a hasadra nem rátapadó pólót érdemes viselni az első 2 hétben utánna már mindegy neki:)
egyébként a betadin és az oxicort nagyon jót tesz neki nagyon hamar begyógyul csak ajánlani tudom, és akkor nem fog fájni
értem, kösziiik ^^
csak nemtudom hogy nálunk (Vajdaság) beszerezhető e a betadin...???
szeritnem biztos.
bemész a gyogyszertárba és meg kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!