Az oriflame-ben található Giordani Gold alapozóról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 21:45
1/4 anonim válasza:
Szia! Én pont most kezdtem el használni, és nagyon jó!Szépen, egyenletesen fed, nincs maszkhatás. Úgyhogy rendeltem is mégegyet belőle:)( most akciósan nagyon jó áron lehetett megvenni)
2/4 anonim válasza:
az állaga jó viszont nekem nem fed semmit.
én azt mondom talász jobbat is
3/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Giordani termékeket. 2 fajta van tőlük: a bőrszínhez igazodó, ami nem fed olyan erősen, viszont nagyon szép, egészséges lesz tőle az arcszínem. A másik, ami érettebb bőrre való, az jobban fed, krémesebb állagú, inkább télen használatos.
4/4 anonim válasza:
Nekem Mineral Therapy van.Eszméletlen jó.
Én úgy szoktam használni hogy alapozó,korrektro,púder és olyan mintha porcelánbaba arcom lenne.Nekem olyan tökéletesen fed,hogy az elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!