Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülszúrás! Ez tényleg igaz?

Fülszúrás! Ez tényleg igaz?

Figyelt kérdés

Otthon szeretnék magamnak fület szúrni. Az igaz, ha rossz helyre szúrom, és eltalálok valami komoly akupunktúrát, akkor le is bénulhatok?

(Trollok kíméljenek)

2018. jún. 18. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem igaz, különben csak orvos lyukaszthatna fület.

Én viszont egy kisebb eret találtam el, és egy jó félórát szivárgott a vér belőle. Ijedtembem le is kellett feküdnöm, mert rosszul lettem :D De nem volt vészes amúgy.

2018. jún. 18. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. Egyik fülemen négyet, másikon kettőt lyukasztottam, és semmi bajom
2018. jún. 18. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzátenném, hogy a tesóm egyszer ment fülészetre (csengett a füle, nem piercinghez kapcsolódott), és egy ősöreg dokinéni azt mondta neki, hogy a piercing-től le fog esni a füle. Egy 25 éves felnőttet ilyen nevetséges hülyeséggel "ijesztgetni"...
2018. jún. 18. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Pfuh, akkor köszi mindenkinek! Nincs miért igazán aggódnom:)
2018. jún. 18. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Sima cimpáról ahol nincs porc konkrétan úgy szúrják, hogy tesznek 1 pontot és megkérdezik hogy ott jó e vagy lejjebb, fentebb, ha rendesen le van fertőtlenítve annyit tudsz elbaszni hogy ferdén szúrod át, nagyon más nem lehet szerintem.
2018. jún. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!