Fülszúrás! Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
Otthon szeretnék magamnak fület szúrni. Az igaz, ha rossz helyre szúrom, és eltalálok valami komoly akupunktúrát, akkor le is bénulhatok?
(Trollok kíméljenek)
2018. jún. 18. 17:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem igaz, különben csak orvos lyukaszthatna fület.
Én viszont egy kisebb eret találtam el, és egy jó félórát szivárgott a vér belőle. Ijedtembem le is kellett feküdnöm, mert rosszul lettem :D De nem volt vészes amúgy.
2/5 anonim válasza:
Nem igaz. Egyik fülemen négyet, másikon kettőt lyukasztottam, és semmi bajom
3/5 anonim válasza:
Azt hozzátenném, hogy a tesóm egyszer ment fülészetre (csengett a füle, nem piercinghez kapcsolódott), és egy ősöreg dokinéni azt mondta neki, hogy a piercing-től le fog esni a füle. Egy 25 éves felnőttet ilyen nevetséges hülyeséggel "ijesztgetni"...
4/5 A kérdező kommentje:
Pfuh, akkor köszi mindenkinek! Nincs miért igazán aggódnom:)
2018. jún. 18. 19:18
5/5 anonim válasza:
Sima cimpáról ahol nincs porc konkrétan úgy szúrják, hogy tesznek 1 pontot és megkérdezik hogy ott jó e vagy lejjebb, fentebb, ha rendesen le van fertőtlenítve annyit tudsz elbaszni hogy ferdén szúrod át, nagyon más nem lehet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!