Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemhéjfesték színben...

Milyen szemhéjfesték színben gondolkodhatok?

Figyelt kérdés
Eddig nem igazán sminkeltem magam, de szeretném megtanulni. Sötétszőke hajam, NAGYON fehér bőrszínem, és sötétzöld szemszínem van. Milyen színű szemhéjfesték állna jól? És mi az amit inkább kerülnöm kéne?
2010. jún. 15. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

világos színek jöhetnek, sötétek nem.

olyanokat nézz, amilyenek illenek a ruháidhoz.

nekem 2 sminkpalettám is van, olcsóbb megvenni mint szemhéjpúdereket rakatra:)

2010. jún. 15. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Bézs,barna,rózsaszín,barack,bordó,esetleg rezes színű vagy arany,de legjobban a lila.

Nézegess sminkesek,sminkmesterek honlapját,onnan sokat el lehet lesni.Sötét szín is jól állhat,de azt inkább estére.

2010. jún. 15. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:

[link] !

Szerintem a szemedet feketevel is kihangsulyozhatod. Hogyha vilagos szineket szeretnel hasznalni (szemfestek-pld: feher, vilagosrozsaszin, vilagoszold stb), akkor vagy fekete szinu szempillaspiralt, vagy fekete szinu szemceruzat hasznalj,hogy ne tunjon sapadtnak az arcod. :)

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 15. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi tippeket :) Várok még^^
2010. jún. 15. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:

a feketét lehet, hogy kerülnöd kéne a fehér bőröd miatt,de viszont a szürkét sztem ne hagyd ki.

A szép zöld szemedet sztem zöldes szemfestékkel emeld ki, vagy barnával (föld színekkel)

2010. jún. 16. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? mert csak kíváncsi vagyok, hogy hány évesen kezded el... nem tudom, hogy én mikor kezdjem...
2010. jún. 17. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóak az adottságaim és én az alábbi színeket használom: bész, világos barna, bronz, rózsaszín (nem rikító halvány, esetleg metál színeket)
2010. jún. 17. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^ Amúgy 18 éves vagyok, és eddig leragadtan a korrektornál, és a szemceruzánál, de sosem késő elkezdeni :D
2010. jún. 17. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem bátran használhat sötétebb színeket is,és fekete tust vagy cerkát is,ez úgyis alkalom függő. A sminkesek azt szokták mondani,hogy olyan színű szemhéjpúdert ne használj,amilyen a szemed színe,a többivel lehet próbálkozni.

[link]

[link]

2010. jún. 17. 23:24
 10/10 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

17 éves vagyok és ugyan ebben a cipőben járok. Sötétszőke haj..porcelán bőr és sötét szem(csak enyém kék).

Használj arany,zöld,kék,bézs,barna,világos szürke árnyalatokat megspékelve egy kevés szemhéjtussal esetleg vagy elég a szempilla spirál is. Mivel ilyen szerencsések vagyunk,hogy nagyon világos a bőrünk és sötét a szemünk használhatsz fekete,esetleg zöld vagy kék szemceruzát is. Nagyon szépen tud hatni.Sok szerencsét ;)

17/L

2010. jún. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!