Helix piercingnél ez mindig kijön?
Figyelt kérdés
Láttam itt egy csomó kérdést hogy mit tegyenek mert vadhús nőtt a Helix piercingjük körül. Ez ennyire "veszélyes"? Mekkora a valószínűsége hogy ez nálam is ki fog jönni? Most akarok csináltatni és enyhén szólva egy kicsikét befostam😅 nagyon fáj amikor szúrják??? Előre is köszönöm a válaszokat❤2018. máj. 15. 14:07
1/3 anonim válasza:
nekem van helix pc-m kb 5 éve :) nekem is nőtt rá vadhús, ez sajnos sokszor megtörténik. én leginkább betadin kenőccsel kentem, és az ékszert forgasd benne, akkor is ha fáj. nehogy bele forrjon a füledbe. egyébként nekem nem fájt mikor szúrták :)
fülemben van még inner és outer conch pc meg egy daith. de az outer conch kivételével mindenre nőtt vadhús. illetve hidrogén peroxiddal pezsegtettem ki, attól elmúlt és ha gennyezett az is ki jött vele együtt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😘 még az a kérdésem lenne hogy ha karikát akarok bele akkor egyből azt rakassam?? És ha 2t akarok akkor célszerű már ott egyszerre mindkettőt kiszuratni,vagy varjak vle pl.1 evet??
2018. máj. 15. 17:09
3/3 anonim válasza:
szerintem ha kettőt akarsz az mehet egyszerre nyugodtan, csak egyből ne rakass bele karikát. inkább sima orvosi fém fülbevalót. mert azzal egyszerűbb. utána bármire kicserélheted. illetve több hónap mire begyógyul teljesen, fél év is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!