A pupától jól látom, hogy nem lehet rendelni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 18:26
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, rákerestem. A pupa hivatalos oldalán nincs ilyen opció, hogy szállítás, oké, hogy elküldted a másik két oldalt, csak, hogy amit én keresek termék a pupától, azt pont nem lehet kapni azokon az oldalakon....
2018. máj. 8. 20:30
3/6 anonim válasza:
az oldalukról nem lehet
üzletei meg sajnos csak Győrben és Budapesten vannak
4/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, köszönöm, sajnos tudtam, hogy csak ott vannak az üzletek, ezért szerettem volna rendelni, de a saját oldalukról nem lehet, a notinon meg nincs fent az a termékük amit szerettem volna. :(
2018. máj. 8. 21:00
5/6 anonim válasza:
Vazz mekkora probléma....
Nyitsz Pupa boltot...
Inkább nekencézzétek magatok mindenféle kotyvalékkal, szép a bőrötök ahogy az anyatermészet megadta.... :-)
6/6 anonim válasza:
Mi a baj? Simán lehet rendelni.
pupamilano.hu kattints a termékre, -> fedezd fel -> kosárba -> jobb felül kosár, fizetés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!