Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 18 évesen korai a szemöldöktet...

18 évesen korai a szemöldöktetoválás?

Figyelt kérdés
Minden reggel meg kell csinálnom, a közepe lyukas mert felszakadt ott a bőröm és az alakja sem ugyanolyan a kettőnek. Az baj, ha gyerekesebb arcom van és kevesebbnem nézek ki a koromnál? Ahol néztem ott nagyon természeteset tudnak csinálni. A soft powder technikára gondoltam
2018. máj. 5. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
95 evesen is korai. Bar akkor kevesbe undorito.
2018. máj. 5. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Hímneműként mondom hogy mindenhogy undorítóak az ilyen smink tetkók.

Inkább csináld meg minden reggel és az még jól is nézhet ki mint hogy ilyeneket csinálj... nagyon taszító és ráadásul rohadt feltűnő is.

2018. máj. 5. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Én is 18 évesen csináltattam. És senki meg nem mondja, hogy tetovált! Teljesen természetesnek néz ki!

Az első két válaszoló nyilván leragadt abban a korban, amikor még egy tömör csíkot tetováltak, de ma már annyi technika van amik természetes hatásúak.

2018. máj. 5. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Hehe

Senki nem mondja meg:D

Honnan veszed? Azért mert nem hozzák szóba? :D

Látni olyan ocsmány tetkókat is hogy csak na, azok szerinted mindenki szerint szépek? Annyi hogy nem hozzák szóba az előtt akin van...

Ne gondoljuk már hogy csak azért mert nem hozza szóba senki attól nem is látszik. Ha valakinek valami bőrhibája van azt se hozzák szóba, vagy ha hülye a frizurája. 1-2 ember max megmondja és kész de az is már nagy szó.

2018. máj. 5. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a hajad színénél sokkal sötétebb, vagy szögletes "kocka" szemöldök öregít, a lekeritett fiatalít. Csak jó színt és formát kell választani :)
2018. máj. 5. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert ha valakinek mondom, hogy tetovált, akkor nem akarják elhinni.

Okoska😉

2018. máj. 5. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ki mondja meg, hogy tetkó?

2018. máj. 5. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem vak. Miota no ilyen valaha? Teljesen temeszetellenes, mesterkelt. Vigyazba all az osszes szorszal es mind jolfesult.
2018. máj. 5. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg nem, egy ismerősöm pont most csináltatott, 20 éves. azt mondta, hogy nagyon félt, hogy elrontják. Ugye neki mindig rajzolt szemöldöke volt, mármint persze meg volt az alap szemöldök, csak kihúzta ceruzával.

Annyit vettem észre, hogy most kicsit más a formája, és hogy tök szép letisztult.

[link]

Erről pl már nem igen lehet megmondani, hogy nem igazi, ha csak nem belehajolsz az arcába, úgy nézed.

[link]

De ha szemöldök tetoválásról beszélsz, még mindig sokan a piacos asszonyra gondolnak, vagy a mamára a buszon, akinek csíkszemöldöke van.

[link]

[link]

[link]

Ilyeneket tényleg ne csináltass, nagyon gáz

2018. máj. 5. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Szia mérnem probálod ki a hennát? Megfogja a bőröd is ,elég sokáig otmarad mint egy tetko :)
2018. máj. 5. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!