Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ennyi minden...

Szerintetek ennyi minden kijönne 9500Ft-ból? Új sminkeket szeretnék és jó minőségűeket.

Figyelt kérdés

Alapozóból,pirosítóból&ecsetből és púderből bourjoist.Szemhéjpúderből 4részeset,szempillaspirált,egy ajakdúsító szájfényt,egy színes szájfényt,egy szép körömlakkot(ezekből jó márkájút szeretnék mondjuk gosht vagy ehhez hasonlót),egy színezett ajakbalzsamot és egy szemhéjtust ez mindegy milyen.

Meg egy 1-2új ruhát is.Nike pulcsi és kappa magasszárú tornacipő kijön 6500Ft-ból?

2010. jún. 13. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hátt kislány te álmodozol......:D ha mondjuk szeretnél egy jó fajta alapozót az már alapból kb. 5000 ft és sztem nem kell tovább sorolnomm...ha jó fajtát szeretnéll mindenből akkk kikell nyitnod a pénztácád rendesen :D ennyi minden amit felsoroltál sztem egy 20-asba is kerülne:D de sztem nem kellene mindenből a legdrágább:D 2000 körül is lehet venni mondjuk egy jófajta alapozót;)
2010. jún. 13. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elszomorítani, de tuti nem jön ki. a bourjois elég drága, még ha olcsóbb termékeket veszel pl essence akkor valószínű azért kijön. de a ruhák már nincsenek benne.. sajnos manapság minden baromi drága...
2010. jún. 13. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomoritani...de nem jön ki.Kb egy hónapja vásároltam én is bourjois termékeket és csak az alapozó volt olyan 3000körül.Egyb. nagyon ajánlom mert iszonyat jó én a Healthy Mix nevü alapozóját vettem.Amellett ,hogy nagyon szépen fed,mindenféle gyümölcsöt tartalmaz,és ápolja a bőrőd.Nekem nagyon bejön =).

A púder az sajna kb. megint ilyen árba van,de én azt nem is vettem mert fölösleges.Olyan szépen fed az alapozó ,hogy sztem az elhanyagolható.Pirositót is bourjois-t vettem,az is elég drága volt.Viszont az is nagyon jó,rózsaszin és csillogó és nagyon jó illata is van.Ami még nagyon bevált bourjois-ba az a szemspirálja.Mikor kérdeztem a Douglesben az eladót,melyik spirált ajnálja rögtön mondta hogy a bourjois volume Glamour ultra blacket nagyon viszik,megvettem és nemcsodálom. De az is nagyon drága sajnos :S

egyb. amit én is szoktam használni pl :szemhéjpúderbe,meg púderbe ,spirálba is vettem már az a miss sporty,abból is jók vannak,és olcsok is tökre =).Sztem ha ennyi pénzből akarsz bevásárolni sminkcuccokat,inkább ilyesmiket vegyél.

2010. jún. 14. 07:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat.Nagy sajnálattal hallom.Igazából most csak egy kis kutatást végeztem.Mert,hogy ennyi smink nemhogy 9500Ft-ból kijön,hanem 9200Ft-ból pontosan.És ez nem egy nagy szerencse vagy egyedi eset.Hanem itt nagyon sokszor ilyen olcsón vannak ezek a jó minőségű sminkek.Bourjois egyszer egy hónapban mindig van féláron és folyamatosan vannak hatalmas smink akciók.
2010. jún. 14. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
hol van ez?:D légyszí írj:)
2010. jún. 14. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Hollandiába az etosba szoktak féláron bourjois termékek lenni.Én pl.most vettem egy olaz nevű arclemosótejet 540Ft-ért természetesen leértékelve és egy 6részes szemhéjpúder palettát 160Ft-ért a kruidvatba.
2010. jún. 14. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Jajj te vagy az a lány aki videókat tesz fel youtube-ra hogy miket vásárolt hollandiába?:D
2010. júl. 21. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:
te vagy plastic tinkerbell??? :D:)
2010. aug. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!