Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki lenne ha alapozót használ...

Ciki lenne ha alapozót használnék? 16/F

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A szép bőr az kell mindenkinek.Akinek nincs az tettesse.

Szóval szerintem OK(de amúgy ha jól kened fel senki sem látja hogy kivagy mázolva)

2010. jún. 13. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
ha tudsz olyat találni ami 100%ig nem tűnik fel akkor nem gáz de ha elüt a fejedtől az nagyon ciki
2010. jún. 13. 23:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Én még magamon sem tűröm meg az alapozót lány létemre...
2010. jún. 14. 00:14
 14/22 anonim ***** válasza:

szerintem oké, de csak ha passzol a bőrszínedhez és jól eldolgozod, olyanra, hogy ne is látszódjon. ha elüt a bőrödtől és nincs rendesen eldolgozva, mindenkin ciki. lányon is, fiún is.

14/L

2010. jún. 14. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:
hülye vagy??XD nem gáz. csak akkor ha látszik hogy kivakoltad a fejed. :S de egyáltalán nem gáz:O mert a lányoknál is gáz ha látszik hogy kivan meszelve a feje és pl.: a nyaka más színű mint a feje stb..:S
2010. jún. 14. 14:48
 16/22 anonim ***** válasza:

szerintem inkább menj el kozmetikushoz tisztításra

26 L

2010. jún. 14. 16:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gáz fiúnak az alapozó,de te tudod.

Egyébként,ha ennyire zavarnak a szépséghibáid az arcodon(gondolom pattanásokról van szó)akkor max. korrektor,de az is csak mértékkel,szóval egyáltalán ne lehessen észre venni!

15/L

2010. jún. 14. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:
lány vagyok sztem jo az :)
2010. jún. 14. 22:43
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia! A bátyám is használ alapozót, ő is 16 éves és nagyon szereti. Sokszor az enyémből használ, mert én a folyékonyat jobban szeretem. Egyre több fiú is mázolja magát, mert megérdemlik a szebb bőrt. Nekem is jobban bejön egy olyan fiú aki ápolt külsőt mutat. 15lány
2010. jún. 15. 11:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz!!!Az a gáz ha valakinek tiszta ragya a feje meg csúnya a bőre és nem tesz ellene semmit!!!Na az a gáz.Akinek meg alapból olyan szép a bőre hogy nem kell hozzá alapozó az kussoljon,mert nem sok embernek adatik meg az ilyen bőr!!!
2010. jún. 15. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!