Milyen fajta rúzst használ a videón lévő lány?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/user/MakeupbyMel#p/u/9/3NQOC7bR5eQ
1:14-nél bemutat egy testszínű rúzst és érdekelne hogy hol tudok venni ilyet Szegeden ?
2010. jún. 13. 16:01
2/6 A kérdező kommentje:
köszi és a MAC megtalálható a dm-ben ?
2010. jún. 13. 17:10
3/6 anonim válasza:
nem nem kapható....a profi sminkesek használnak olyat....drágább kategória
4/6 anonim válasza:
nemazér de arról beszél pont már a legelején hogy nyx márkájú :D Ilyet Magyarországon nem lehet kapni. De amúgy igen, mac-nek is van hasonlója csak az drágább. Budapesten Aréna plázában van mac bolt, meg még talán 1 vagy 2 az országban, drogériákban nem lehet kapni
5/6 anonim válasza:
NYX a nyero. Minosegben szerintem eleg jo, tehat nem ilyen essence meg MisSporty kategorias... inkabb olyan Clinique meg markasabbak minosegre csak elheto aron.
Cafolnam a nem lehet kapni Magyarorszagon allitast.
Szegedhez legkozelebb a Hodmezon (Beavarefieldmarketplace!) levo Muller drogeriaban lehet kapni.
Neztem en is ilyen szint a dm-ben rossmannban, Szegeden. HAsonlot se talaltam ami 4000 alatt volt.
+ Ha nem tokeletesen hofeher a fogad, akkor ez a szin felejtos, mert rem idiotan nez ki sargabb fogakkal. :S Szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de igazából akkor ennyi erővel ha nem fehérek a fogaid ne használj semmit.. mert ha azt nézzük mindent szín jobban kihozhatja a sárga fogakat
2010. jún. 14. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!