Nagyon gáz lenne? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
egy élményfürdőbe szeretnák a barátnőimmel menni.szemüveges vagyok és anélkül nem látok jól.az úszószemcsim dioptriás. de a csajok szerint egy kicsit gáz fölvenni.egy picit szerintemis..a rendes szemcsim meg összetörne.Gáz lenne télleg fölvenni?Van erre megoldás? Ne sajnáljátok megmondani ha gáz!!!!!!!!!!2010. jún. 12. 14:32
1/14 anonim válasza:
szerintem irtó ciki egy élményfürdőben úszószemüvegben flangálni. esetleg kontaktlencse? (nem vagyok szemüveges, szóval fogalmam sincs hogy lehet-e hordani uszodai vízben) jobb ötletem nincs...
2/14 anonim válasza:
Hát fürdőben tényleg nem annyira megszokott,de az sem jobb ha nem látsz nélküle.Én uszodába járok és oda fel szoktam venni az úszószemcsit, bár az egy kicsit más. Kontaktlencsén nem gondolkodtál még? S akkor nem kell úszószemüveg csak ha tényleg úszni mész.
3/14 anonim válasza:
A kontaklencsét simán kimossa a víz így ahoz is kell úszószemcsi.
Én is szemüveges vagyok és én szemüveg nélkül szoktam úszni. Bízok benne hogy nemmegyek neki a dolgoknak na meg a haverok is segítenek ha kell.
4/14 anonim válasza:
Vannak 1 napos kontaktlencsék pontosan erre a célra.
5/14 anonim válasza:
nem mossa ki a víz a kontaktlencsét, ez hülyeség. ne dörzsölgesd és semmi bajod nem lesz, ha nincs úszószemcsid.
6/14 A kérdező kommentje:
hát jó.de kb egy hét múlva megyünk.és nekemcsa 14 éves kortol lehet lencsém és még nem vagyok annyi:(
2010. jún. 12. 21:17
7/14 anonim válasza:
A kontaktlencse nem lehet vizes, csak hogyha 1 napos fajta. Nekem havi van, azt nem érheti víz.
Nagyon nem látsz szemüveg nélkül?
8/14 A kérdező kommentje:
hát..aligha
2010. jún. 13. 06:46
9/14 anonim válasza:
hát dioptriás szemüveged van?:o
én is szemüveges vagyok, és tengerparton élek. most már elkezdtem járni strandra, szemüveg nélkül szoktam úszni, de én látok:| (-2,50)
10/14 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek már 11 vagy 12 évesen is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!