Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok ajánlani ilyen szempill...

Tudtok ajánlani ilyen szempillaspirált?

Figyelt kérdés
Olyat ami jól felgöndöríti a pillákat,mert alaból hosszú csak az a baj hogy egyenes.Lehetőleg olcsó legyen mert nem mindennap használnám így hát nem érné meg drágát vennem.

2018. ápr. 12. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szempillagöndörítővel jobban jársz. Ha már szempillapirál, akkor én az Astor Big & Beautiful Boom Curved szempillaspirált szeretem a legjobban, viszont ennek elég nagy a feje, amit én speciel szeretek, de sokan panaszodnak rá, hogy nem tudnak vele normálisan odaférni és macerás a mérete miatt. Ki kell próbálni. Az árára viszont már nem emlékszem pontosan, kb. 1700 forint körül lehet, de úgyis lesz rá kupon, szóval olcsóbban hozzá lehet jutni.
2018. ápr. 12. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam a szempillagöndörítőt de nekem 1-2 óra alatt el is tűnik a hatása.Köszönöm a választ,majd megnézem. :)
2018. ápr. 12. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Essence Lash Princess. De ha mégis vennél egy drágábbat, akkor Chanel Le Volume.
2018. ápr. 13. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!