Sminkelés előtt tényleg mindig kell krémezni?
Figyelt kérdés
Szóval ha nem a reggeli rutinom után sminkelek, hanem napközben, akkor elég ha csak vízzel megmosom az arcom smink előtt, vagy kenjem is be krémmel?
Reggel és este természetesen nem maradhat el a rutin végén a hidratálás, így ezekkel együtt már háromszor is használnám a krémet egy nap. Ezt soknak, illetve feleslegesnek találom, de állítólag smink előtt érdemes/muszáj a krém.
Mit gondoltok?
2018. ápr. 12. 00:20
1/10 anonim válasza:
Én nem használok arckrémet, évek óta,se este,se reggel,se napközben.
2/10 anonim válasza:
Istenem, még mindig ezen görcsölsz? Mi lenne, ha kipróbálnád NEKED hogy működik a legjobban?
Alapból az egész akkora fszság. Minek befröcskölni az arcodat tiszta vízzel? Semmit nem szed le. Az egésznek semmi értelme.
3/10 A kérdező kommentje:
De akkor tisztítsam meg az arcom napi háromszor? Reggel, délután sminkelés előtt és este? Az sem jó megoldás...
2018. ápr. 12. 18:09
4/10 anonim válasza:
Miért nem jó? Csak kót tesz neki, ha többször hidratálod
5/10 A kérdező kommentje:
Nem is a hidratálással van baj, hanem hogy arclemosó - tonik krém kombináció háromszor kicsit sok már, nem? Elég kétszer is.
2018. ápr. 12. 21:02
6/10 anonim válasza:
Nem sok. Nekem olyan termékeim vannak, amikkel 20-szor is megmoshatom a fejem egy nap, nem lesz semmi baja.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de nehogy emiatt jobban zsírosodjon vagy jobban kiszáradjon vagy akármi. Tényleg túlragozom, de nekem fontosan ezek a dolgok.
2018. ápr. 12. 21:10
8/10 A kérdező kommentje:
De ha sima vízzel tisztítom meg smink előtt + bekrémezem, az csak elég, nem? Mármint akkor, ha egyébként reggel már alaposan megtisztítottam.
2018. ápr. 12. 21:12
9/10 anonim válasza:
Nem reklám de én mindig meg szoktam mosni a la roche-posay arclemosómmal az arcom és a hozzá tartozó krémet is használom (utálom ha nincs hidratáló krém az arcomon)
10/10 anonim válasza:
Én ha napközben sminkelek, és nem voltam sehol, akkor meg se mosom az arcom és nem is krémezek, csak kezdem a sminkelést a primerrel.. De ha neked ez így jó, akkor igen, mosd meg vízzel és utána vékonyan krémezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!