Mit lehet tenni ha a parfüm amit vettem nem olyan illatú, mint a teszter?
Figyelt kérdés
A teszter nagyon jó illatú volt, viszont amikor megvettem és magamra fújtam akkor teljesen más illata volt... Megnéztem a batch kódját és láttam, hogy 1016.05.05-kor, azaz majdnem 2 éve gyártották, egy parfüm meg ha jól tudom kb. 2 évig jó... Ilyenkor mit lehet tenni? Visszaveszik vagy kicserélik a parfümöt? A blokk megvan, de ugye fújtam ki belőle, meg a csomagolás is sérült kibontáskor...2018. ápr. 11. 19:47
1/3 anonim válasza:
Nekem van 2 évnél régebbi parfümöm, és semmi baja, ugyanolyan jó illata van még mindig. Szóval ez változó. Ha nem cserélik ki vagy veszik vissza, de jó márkájú a parfüm, akkor add el.
2/3 anonim válasza:
A boltban a tesztert is magadra fújtad?
3/3 anonim válasza:
A bőrödre kerülve másabb illata lesz, ahogy keveredik a te természetes illatoddal. Ezért van minden parfümnek más illata minden emberen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!