Van valakinek 120as MAC szemfesték paletta készlete? Ha igen milyen minőségű a termék?
köszönöm szépen, nem nem a festék elég törékeny :) mindenképpen boltban vásárolnám.
köszi mindenkinek a választ
Jaja! Igaza van az elottem szolonak. Ez tenyleg nem mac :]
Ellenben minosegben igen jok! :]
Nekem is van vaterarol, es nem tort ossze :P meg van olyan is h szemelyes atvetel ;]
Meg ha osszetorik akkor igy ki szoktak cserelni.
De be lehet ezeket ugy csomagolni, h ne torjon ossze.
Az enyem brutal mod be volt csomagolva. Befontama hajam ketszer mire leszedtem rola mindent :D
Szoval szerintem ne parazz csak kerdezz ra, h hogy csomagolja, meg h raktaron van e neki vagy kinabol rendeli. Mert ha kinabol rendeli akkro nagyobb esellyel torott, de ha csak a magyar postan kell atvergodnie es o becsomagolja rendesen akkor nem lesz baja.
Meg igazabol... amilyen dragak a MAC termekek... szerintem irrealis.
Meg amugy is a legtobb ha nem mind ami vateras es mac az hamisitvany. De ettol meg jo minoseguek!
En pl nagyon orulok a 8dbos MAC ecsetkeszletemnek vaterarol amit 8eHUF korul vettem... 1000Ft/ecset... ez igy igencsak jo ar! Es minosegben is teljesen jo.
Nem ertem az embereket egyebkent, hogy miert ilyen markafanatikusok. Mert pl nem mindegy h mi van az ecsetre irva ha jominosegu?
Meg miert kell az, h ra legyen irva a palettara, h MAC.. amikor tenyleg hamis meg minden ellenben jo minosegu :P
Egyebkent Mo-n meg sosem lattam boltban ezt a 120as palettat. USAban is csak a CoastalScents forgalmazza, de ok is kinabol rendelik onnan, ahonnan a vaterasok, csak ranyomjak a forgalmazo nevet a palettara...
sziasztok, én a palettát youtube-on láttam egy csajnál aki különböző make-up tutorialokat csinál, és google-n is rákerestem és van 120as Mac
itt egy link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!