Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti a márkás új terméke...

Lányok! Ti a márkás új terméket választanátok vagy egy olcsó de bevált sminket?

Figyelt kérdés
Pl Mac és essence a példa, a beváltat vagy a márkásat?
2018. ápr. 4. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
ha már bevált egy termék akkor természetesen azt
2018. ápr. 4. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A márkás is ugyanúgy lehet bevált,Én például nagy részben csak MAC termékeket használok,lehet drágák de minőségiek és nekem ezek váltak be.
2018. ápr. 4. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet bevált, de ha van pl egy bevalt olcso sminked, de lesz penzed dragabbra is akkor attersz a dragabbra vagy maradsz az olcsonal?
2018. ápr. 4. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

MAC engem megoszt, vannak jó termékei is de van ami nem nagy ász. Sokan esküdnek a rúzsaira én nem kedvelem őket. De jók a minerálos alapozoi, púdereik, pirositoik, highlitterrei.

Szájfénye is jó bár ragacsos, de mondjuk a a nagy üveges alapozója a face and body nagyon rossz.

Essence nem ismerem annyira.

2018. ápr. 4. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

sokan vannak, akik mindent keverenk mindennel, ami bejött. a mac és az essence nem zárják ki egymást.

én egyébként drágább sminket elvből nem próbálok ki. nem akarok annyi pénzt bukni, ha nem jön be. rimmelt használok többnnyire. szeretem (kivéve a lakkjait).

egy kiivétel van, a bourjois, szájcerkájukat is megvettem többezerért. gyönyörűen pigmentált, és használhatatlan (csúszkál). maximum a rúzsozandó részre használom majd el, oda viszont pepecsesebb.

2018. ápr. 4. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Olcsó, bevált terméket! Én legtöbbször Rival De Loop és Essence termékeket használok!
2018. ápr. 5. 08:10
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, miről van szó. Alapozót nehezen váltok, mert azt nehezen találok megfelelőt, de rúzzsal vagy akármi mással szívesebben kísérletezek. Szempillaspirálért mondjuk sose adnék sokat :D
2018. ápr. 5. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!