Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A highlighterekkel erhetunk...

A highlighterekkel erhetunk el termeszetes hatast? (nem a csillamlo verziora gondolok, hanem pld gyongyhazfenyure) Vagy inkabb bronzosito?

Figyelt kérdés
Minden valaszt nagyon koszonok! :))

2018. ápr. 4. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem igen, ha nem sokat teszel fel és amúgy se vagy kivakolva csak enyhe smink van rajtad kifejtetten természetes. De ehhez jó highlighter is kell ami nem csillámos és illeszkedik a bőrtónusodhoz (ha sárgás a bőröd akkor arany, ha rózsaszínes akkor olyat kell használni)
2018. ápr. 4. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem.

Azok is csillognak valamennyire és az már nem természetes.

Inkább matt termékekkel lehet természetes hatást elérni. Csillogónál mindig látszani fog, hogy van rajtad smink.

2018. ápr. 4. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Igen, az ilyen gyöngyházfényű, finomabb highlighterek szépek, adnak egy kis természetesebb hatású fényt a bőrödnek, ami jól néz ki. Értelemszerűen finoman kell bánni vele, kevesebbett kell felvinni és szépen el kell dolgozni. Valamint oda kell figyelni az árnyalatra, hogy olyat válassz, ami illik a bőrödhöz és természetesen néz ki. A bronzosítóról pedig nagyjából ugyanezt tudom elmondani. Egyébként szerintem sokkal természetesebb és szebb, ha az embernek árnyaltabb az arca, mint mikor full mattra van festve az egész feje...
2018. ápr. 4. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!