A highlighterekkel erhetunk el termeszetes hatast? (nem a csillamlo verziora gondolok, hanem pld gyongyhazfenyure) Vagy inkabb bronzosito?
Figyelt kérdés
Minden valaszt nagyon koszonok! :))2018. ápr. 4. 07:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen, ha nem sokat teszel fel és amúgy se vagy kivakolva csak enyhe smink van rajtad kifejtetten természetes. De ehhez jó highlighter is kell ami nem csillámos és illeszkedik a bőrtónusodhoz (ha sárgás a bőröd akkor arany, ha rózsaszínes akkor olyat kell használni)
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem.
Azok is csillognak valamennyire és az már nem természetes.
Inkább matt termékekkel lehet természetes hatást elérni. Csillogónál mindig látszani fog, hogy van rajtad smink.
3/3 anonim válasza:
Igen, az ilyen gyöngyházfényű, finomabb highlighterek szépek, adnak egy kis természetesebb hatású fényt a bőrödnek, ami jól néz ki. Értelemszerűen finoman kell bánni vele, kevesebbett kell felvinni és szépen el kell dolgozni. Valamint oda kell figyelni az árnyalatra, hogy olyat válassz, ami illik a bőrödhöz és természetesen néz ki. A bronzosítóról pedig nagyjából ugyanezt tudom elmondani. Egyébként szerintem sokkal természetesebb és szebb, ha az embernek árnyaltabb az arca, mint mikor full mattra van festve az egész feje...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!