Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan hogy egy nőnek nem áll jól a fekete szemceruza?

Figyelt kérdés
Én ezekhez tartozom...egyszerűen ronda rajtam.
2010. jún. 11. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban.. nekem sem túl előnyös.

Egyébként milyen színű szemed van? És barna vagy fehér bőröd van?

2010. jún. 11. 17:47
 2/11 A kérdező kommentje:
barna szem és egy picit éppen kreol bőr
2010. jún. 11. 17:48
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi

2010. jún. 11. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azt hittem minden barna szemű csajnak jól áll a fekete szem ceruza. Nekem kékes-zöld a szemem és kreol bőröm van, és ha kihúzom feketével még jobban rikít a szemem.

És amúgy, hogy sminkeled magad? Bocs hogy ennyit kérdezek, de kíváncsi vagyok, mivel "helyettesíted" a fekete szemceruzát?

2010. jún. 11. 17:55
 5/11 A kérdező kommentje:

sötétbarna szemceruzával helyettesítem vagy nem használok.

am egyszerű natúr a smikem.

2010. jún. 11. 17:58
 6/11 A kérdező kommentje:
**sminkem
2010. jún. 11. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:

A barátnőm is hasonló kinézetű, és ő is ilyen helyzetben van.:). Ő szürkével szokta kihúzni, és az jól áll neki. Néha kékkel, vékony vonalban, éppen hogy a szempilla felett.

Remélem tudtam segíteni.:)

2010. jún. 11. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát igen nem minden esetben áll jól a barna szeműeknek a fekete szemceruza, inkább a kék szeműeknek.Az unokatesómnak sem áll jól akinek barna szeme van de gondoltam megkérem h had sminkeljem ki és csak annyit csináltam h bézses füstös szemeket csináltam,vékonyak kihúztam a szemét felül tussal aztán szempillaspirál és kész vagy pedig még pluszba az h alil szempillaspirál és nagyon szépen kiemelte a szemeit:)
2010. jún. 11. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos nem mindenkinek áll jól.Próbálj szürkésfeketét vagy lila árnyalatait,de a zöld is klassz!
2010. jún. 12. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Elvileg nagyon kevés embernek áll jól a fekete szemcerka (a fekete hajú, világos bőrű lányoknak).

Szerintem te használj inkább barnát vagy lilát. Az tuti jó lesz.

A feketét meg ne sajnáld, a legtöbben nem is jól használják :)

2010. jún. 12. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!