Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért ilyen az alapozóm?

Miért ilyen az alapozóm?

Figyelt kérdés
Eddig 2 féle alapozót próbáltam. Mind kettő miss sporty termèk (morning baby, mission correction). Mind a kettőnél úgy jártam, hogy ilyen tök foltosan jelent meg az arcomon. Bármennyire is próbáltam elkenni öt perc múlva tök ronda foltos lett. Plusz még az egyiktől kb narancssárga lett az arcom. Színválasztással volt problémám? Vagy maga a termék ilyen rossz? Kérlek segítsetek. :)
2018. ápr. 2. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A miss sporty minősége valahol a béka hásója alatt van, nem csoda hogy foltos és narancssárga az alapozód. Próbálj másik márkától alapozót pl catrice, trend it up, maybelline esetleg essence
2018. ápr. 2. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ajánlanám neked ezek helyett ezt:

[link]

vagy ezt:

[link]

Miss Sportytól rúzst használok max,de sajna az is kenődik,szerintem érdemesebb körülnézned a Catrice polcain :)

2018. ápr. 2. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Rendesek vagytok:)
2018. ápr. 2. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A Catrice alapozót én is ajánlom, nagyon jó:) Csak a színválasztásra figyelj oda, mert könnyen mellé lehet nyúlni. Én sajnos már jártam így, hogy arcra kenve nagyon sötét lett. :)
2018. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!