Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elso randin piros ruzs,...

Elso randin piros ruzs, velemenyek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 13:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
csak ha másnapokon is szoktál, akkor hordj most is, mert a fiatalember ezt szokta meg, ahogy mások is.
2019. júl. 1. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Randin, találkozokor,egy piros ruzs kényelmetlen viselehet lehet az ajkakon,mivel beszélsz és a piros rúzs eszméletlen könnyen elmaszatolodik és rozsaszines utoszint hagy maga után nehéz vele dolgozni de alkalmakor mutatós karácsonykor tökéletes,illetve ritka az a lány akinek hétköznap jól áll ahoz kell egy magabiztos pofi is.

Tehát visszatérve a témára,én randin egy nude fénylő száj mellett döntenék hidd el sokkal inkább tartják sexinek a fiuk mivel optikailag dussabbnak tünik az ajak és csokosabb, kivánatosabb,nude szinü ruzs némi atlatszo fenylo szajfenyel a kozepere jol eldolgozva sztem nagyon szép,vagy egy rozsaszin dusito hatasu szajfeny is sokkal kenyelmesebb, én átlatszó dusito szajfenyt hasznalok olyankor biztos vagy vastag rétegben viszem fel az ajakápolót,beszédkor kényelmesebb.

Pirozs rúzst akkor kenek fel ha selfizek,vagy ha olyan napom van hogy ma dívának érzem magam :D de nem tudom a vörös a csábitás rúzsa valóban,de sztem sok fiu nem szereti az ilyen erős szineket,persze ha neked tetszik kit érdekel ki mit gondol.

2020. jún. 12. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!