Ti hogy csináljátok a sminketeket?
Ja első vagyok, ez a hétköznapi sulis sminkem, hétvégén ha megyünk valahova akkor erre az egész rutinra kerül fekete tusvonal is.
24L
Igen, púderrel tudod fixálni ez főleg azért is jó ha fújkálod az orrod, de ha zsírosabb a bőröd mondjuk T vonalban akkor a púderrel is kevésbé fénylik át. :)
Findation.com oldalon betudod írni hogy milyen alapozóból melyik árnyalatot használod jelenleg és amilyet szeretnél venni abból kiírja neked melyik árnyalat lenne a legmegfelelőbb. De amúgy ha Douglas vagy Müller környékén keresgélsz ott mintát is adnak, de az eladók kedvesen segítenek kiválasztani az árnyalatod :)
Az a lényeg hogy mindig a nyakadhoz nézd, a boltban is ha felkened először oda tegyél az alapozóból és ha a nyakadhoz megy akkor az arcodhoz is tökéletes lesz.
Korrektorból is van világosabb-sötétebb. Ha a karikákat akarod takarni akkor mindenképp világosat javaslok (mondjuk pirosas-barackos szín is szóba jöhet), pattanásokra és piros foltokra pedig zöld korrektor a tökéletes. Mindegyiknek más a fedése, én krémmánián szoktam utána olvasni melyik terméket dicsérik jobban.
Remélem tudtam segíteni ha van kérdésed írj nyugodtan, szívesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!