Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik volt az eddigi legjobb...

Melyik volt az eddigi legjobb rúzs amit használtál?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy ideje befektetni egy minőségibb rúzsba, a legfőbb cél, hogy tartós legyen, szépen kopjon és nem hatrány ha nem szárítja az ajkaimat.

Én egy Mac rúzsra gondoltam, nektek mi a véleményetek, tapasztalaitok?

legyen inkabb Estee lauder vagy Chanel?

mindenképpen jó lenne, ha 10k-ból kijönne

2018. márc. 25. 15:41
1 2
 1/12 Metionin ***** válasza:
55%
Én most rákaptam a rimmel stay matte rúzsokra. Egész nap fent van kajálással, mindennel. Igaz nekem csak sötét színű van, de azok bírják.
2018. márc. 25. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
nekem is a rimmel a kedvencem, kate moss. nagyon tartós a trend it up is, ami vékonyabb az átlagos rúzsoknál, szintén matt.
2018. márc. 25. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Guerlain

De az Envy Estee Lauder is nagyon jó

Bobbi Brown Matte ruzsai is szuperek

2018. márc. 25. 23:19
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Cien! Eléggé pigmentált, egy-két rétegben is jól fed.
2018. márc. 26. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én MAC rúzsokat használok. Szerintem ezek a legjobbak. Több finish van, ugyan mattom nincs tőlük, de a Satin úgymond félig matt típusú, krémesebb... egyáltalán nem szárít. De ha alapból száraz a szád, ajánlom, hogy sima háztartási cukorral "radírozd" le az elhalt hámsejteket.
2018. márc. 27. 15:32
 6/12 A kérdező kommentje:

en is rengeteg jot hallottam a rimmel ruzsokrol, viszont a legtobb hasznaloja szerint nem tartosak, foleg egy magasabb arkategorias darabhoz kepest.

mindenkeppen fogok majd venni estee lauder envy ruzst, mert annyit aradoznak rola, de szerintem egy MAC-el kezdenem a minosegi ruzzsal valo ismerkedest.

utolso valaszolo, elegedett vagy a tartossagaval? pl egy 3oras randit kibir ivassal, eves nelkul?

nagyon szepen koszonom a valaszokat! 😊

2018. márc. 27. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Elégedett vagyok a MAC tartósságával. Lustre, frost finish-em nincsen, mert azok nem annyira tartósak. 3 órás randira mattot ajánlok, vagy pedig Satin-t. Én nem tudom hogy tudnak létezni azok az emberek, akik azt írják egy rúzsra, hogy egész nap fent marad :D Meg alapból kajákat hogy esznek? :D Akarva akarva akaratlanul leszedik a zsírok a rúzst.. :D

Kedves kérdező, ajánlom neked a krémmánia oldalt. Ott olvasgass a rúzsokról, több százezer vélemény van minden sminktermékről, parfümökről és még sorolhatnám. :) A MAC rúzsokról jelenleg 479 van. :P + gyakran tesznek fel használatlan eredeti rúzsokat eladásra olcsóbban :D

2018. márc. 27. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
És még annyit hozzátennék, hogy sosem költenék drágább rúzsokra mint a MAC, semmi értelme.
2018. márc. 27. 20:11
 9/12 A kérdező kommentje:

ooo, nagyon jol ismerem a kremmaniat 😄

csak kar, h ott nem lehet kommunikalni (oke ertem en, h mar mindent leirt mindenki 200x, de igy akkor is mas, egy fokkal kozvetlenebb)

koszonom, h megosztottad a velemenyed, sokat segitettel :)

2018. márc. 27. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :D Sminkmániás vagyok, és a krémmániának köszönhetően már parfümmániás is.. :D
2018. márc. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!