Melyik volt az eddigi legjobb rúzs amit használtál?
Úgy gondoltam, hogy ideje befektetni egy minőségibb rúzsba, a legfőbb cél, hogy tartós legyen, szépen kopjon és nem hatrány ha nem szárítja az ajkaimat.
Én egy Mac rúzsra gondoltam, nektek mi a véleményetek, tapasztalaitok?
legyen inkabb Estee lauder vagy Chanel?
mindenképpen jó lenne, ha 10k-ból kijönne
Guerlain
De az Envy Estee Lauder is nagyon jó
Bobbi Brown Matte ruzsai is szuperek
en is rengeteg jot hallottam a rimmel ruzsokrol, viszont a legtobb hasznaloja szerint nem tartosak, foleg egy magasabb arkategorias darabhoz kepest.
mindenkeppen fogok majd venni estee lauder envy ruzst, mert annyit aradoznak rola, de szerintem egy MAC-el kezdenem a minosegi ruzzsal valo ismerkedest.
utolso valaszolo, elegedett vagy a tartossagaval? pl egy 3oras randit kibir ivassal, eves nelkul?
nagyon szepen koszonom a valaszokat! 😊
Elégedett vagyok a MAC tartósságával. Lustre, frost finish-em nincsen, mert azok nem annyira tartósak. 3 órás randira mattot ajánlok, vagy pedig Satin-t. Én nem tudom hogy tudnak létezni azok az emberek, akik azt írják egy rúzsra, hogy egész nap fent marad :D Meg alapból kajákat hogy esznek? :D Akarva akarva akaratlanul leszedik a zsírok a rúzst.. :D
Kedves kérdező, ajánlom neked a krémmánia oldalt. Ott olvasgass a rúzsokról, több százezer vélemény van minden sminktermékről, parfümökről és még sorolhatnám. :) A MAC rúzsokról jelenleg 479 van. :P + gyakran tesznek fel használatlan eredeti rúzsokat eladásra olcsóbban :D
ooo, nagyon jol ismerem a kremmaniat 😄
csak kar, h ott nem lehet kommunikalni (oke ertem en, h mar mindent leirt mindenki 200x, de igy akkor is mas, egy fokkal kozvetlenebb)
koszonom, h megosztottad a velemenyed, sokat segitettel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!