Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnám tárolni a sminkjeim?

Hol tudnám tárolni a sminkjeim?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok de annyi pont van hogy nem férne el 2 neszeszeres táskában. Jelenleg az íróasztalom fiókjában vannak de ott akárhányszor szépen rendet rakok mindig feldölnek mert a fiók mielőtt becsukodna megakad és lassan becsukodik. Kinyitasnal meg nagyobbat kelm rantani hogy kinyiljon mert ilyen becsapás ellen gátló van benne.

Gondoltam hogy veszek sminkes dobozt de az rengeteg pénz és annyit nem akarok költeni.

Valakinek valami ötlete?

2018. márc. 24. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre rengeteg megoldás van :)

Én a Pepcoban vettem 500 ft-ért műanyag tároló dobozt, amiben elválasztók is vannak. Szóval bármelyen doboz, kosár jó lehet. Akár vehetsz több kisebb kosárkát, és az egyikben például az arcra való termékeket rakod, a másikba a szemre valóakat stb.

Az ecseteket én egy ceruzatartó féleségben tartom.

De lehet pl. az Ikeában fiókelválasztót venni, ezzel te magad fakkokat készíthetsz a fiókban, így nem fognak dülöngélni a cuccok.

2018. márc. 24. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a Pepcoból van ilyen fa tárolós cuccosom amiben a sminkjeimet tartom.
2018. márc. 24. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kerül sokba, pepcoba, kikbe, jyskbe vannak ilyen tárolók 1000ft alatt
2018. márc. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!