Félhosszú, hullámos, sötétbarnás hajhoz milyen fülbevaló illik? 16/f
Figyelt kérdés
amm lehet h cinkes,hogy ebbe a témakörbe írtam de ezt találtam alkalmasnak..2010. jún. 10. 16:36
2/9 A kérdező kommentje:
zjujj,hát köszönöm de ezt kihagynám :)
2010. jún. 10. 16:39
3/9 anonim válasza:
fiuknak csak egy kicsi pont all jol szerintem, legalabbis nekem csak ez jon be :D
22/L
4/9 anonim válasza:
fiúknak semmi. ha rajcsávónak érzed magad, akkor esetleg valami csilivili kocka de szerintem undorító: D
6/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek van, kicsi ezüst, mintás karika. képet most nem találtam, ami olyan. Látszott rajta, hogy direkt férfi fülbevaló. A többi nem tetszik, a sógoromnak egy arany nike jel van, na az nagyon csúnya.
7/9 anonim válasza:
Piercing,kis ezüst karika, biztostű(ha elvetemülten extrém vki:))
8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2010. jún. 10. 21:14
9/9 anonim válasza:
biztostű esetleg, de ilyen karikaizé nagyon lányos:D vagy fültágesz, valakinek iszonyat jól áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!