Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan lány, aki egyáltalán...

Van olyan lány, aki egyáltalán nem sminkeli magát? Miért? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 14:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
én kb 18 éves korom óta szinte mindennap sminkelem magam, de nem alapozó, nem púder, csak szigorúan alap. tehát szemöldök kihúzva (főleg mert fekete a hajam, a szemöldököm meg nem is látszik olyan világos), meg kihúzom a szemem és egy kicsi szempillaspirál. de ennyi. persze buliba azért többet rakok magamra egy kicsivel, de tulzásba soha nem viszem. de nyáron abszolút nem sminkelem magam, és már kb egy hónapja sem, mert alig van rá időm. pedig pattanásos a homlokom meg az orrom, de kit érdekel? a természetes bőr a legszebb szerintem és pasi ismerőseim szerint is. meg persze a párom szerint is :) 26/L
2010. jún. 10. 16:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én festem magam szinte mindennap. Olyan alig van ,h smink nélkül menjek el valahová..max csak akkor ha leugrok a boltba . Én szinte mindent használok, sokszor rakok fel műszempillát is. De ne úgy képzeljétek el ,h látszik ,h egy vakolat van rajtam. Csak szépít és így jobban érzem magam :)
2010. jún. 10. 17:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Én sminkelném magam, de fehér a bőröm, szőke a szempillám és nem tudok semmi olyat felkenni, ami jól néz ki:(
2010. jún. 10. 17:19
 14/27 anonim ***** válasza:
22.Szép a bőröm,és amúgy is nem tesz jót a bőrnek.Különleges alkalmakkor szoktam kisminkeltetni magam kozmetikussal(1évbe 1*).De akkor is csak gyengén,és halvány a sminkem.Ha valahova megyek (más városba vásárolni,ügyeket intézni,ilyenek)akkor csak egy ajakbalzsam(ezt mindennap használom),szempillaspirál,ennyi.Szép a bőröm,max 1-pati ha van rajtam(nagyon ritka),ja és korrektort is használok olyankor.
2010. jún. 10. 17:51
 15/27 A kérdező kommentje:

Na, most már én jövök :)

Én életemben 2 alkalommal sminekltem ki magam. Először mikor 15 évesen egy osztálytársam kisminkelt (megmutatta, h milyen nagylánynak lenni :)), de le is mostam, amint nem látta. Másodszor az esküvőmön volt rajtam egy nagyon szolíd smink, sminkes csinálta. Hétköznap egyáltalán semmi.

Az okok:

Nem akarom tönkretenni a bőröm vegyszerekkel.

Macerás megcsinálni minden reggel, utána meg izgulhatnék, h ne kenjem el.

És így is tetszem magamnak és a páromnak.

Köszi mindenkinek, aki írt!!

2010. jún. 10. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok és nagyon ritkán sminkelem magam (színházba, esküvőre, bálra), akkor is natúr sminket használok, esetleg pasztell színeket. Szeretem a természetes arcokat látni és jó érzés, hogy én is közéjük tartozom, habár sokáig problémás volt a bőröm, fénylett, de aztán úgy voltam vele, hogy majd elmúlik, emiatt nem érdemes lefednem egész napra púderral. :)
2010. jún. 10. 19:24
 17/27 anonim ***** válasza:

17 vagyok. Soha nem sminkelem magam, szájfény is csak nagyon ritkán. De pl alapozót meg ilyen dolgokat nem is igazán használhatnék, mert elég kényes a bőröm. Hámlik is néha meg stb...

De nem is vágyom rá, hogy sminkeljek

2010. jún. 10. 20:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig, egész kicsi koromtól (14-15) sminkeltem magam és már nem tudtam kimenni az utcára smink nélkül, úgy éreztem, mintha pucéran járkálnék. Aztán eldöntöttem, hogy a bőrömet nem éri meg tönkretenni, az meg, hogy a sminktől látom magam szépnek elég előnytelen, szóval "leszoktam" róla. Tény, hogy sokkal karakteresebb az arcom sminkkel, de nem vagyok hajlandó feláldozni emiatt a bőrömet =)

18/L

2010. jún. 10. 22:13
 19/27 anonim ***** válasza:

Én is csak kevés sminket használok,de azt is néha.Szempillasprilált(de az nálam nem is látszik,mert hosszúak a pilláim)meg szájfényt.Ennyi az egész.A szememet nem szeretem kihúzni,mert úgy nem tetszik.

15/L

2010. jún. 11. 12:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja meg korrektort használok.Viszont azt minden nap kell,mert az orromnál nagyon kipirosodott a bőröm a sok orrfújástól.Kammilás krémmel kentem egy nap többször is mégsem múlt el.Szóval ez muszáj.Bár nyáron szerencsére nem szükséges,mert a nap kiszárítja és így nem olyan feltűnő.
2010. jún. 11. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!