Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok, és én vagyok az egyetlen aki sminkeli magát az osztályban. Persze csak az alapok semmi rúzs vagy szemhéjfesték. Mit gondoltok erről? Most nem kérek olyan választ, hogy tanulj inkább. Mert higgyétek el tanulok. Csak kíváncsi vagyok. Ti sminkelitek magatokat? Ha igen, mióta?
2018. márc. 18. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez túlzás ilyen fiatalon.

Én 7-8. osztályos voltam, amikor kezdtem kipróbálni ezt-azt. Szemceruza, szempillaspirál. De nem használtam minden nap. Még középiskolában sem sminkeltem minden nap.

Sőt, még dolgozni is simán elmegyek smink nélkül, bár általában szoktam kicsit sminkelni.

2018. márc. 18. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Én gimiben kezdtem sminkelni, akkor is csak púder+szempillaspirál, de azt is ritkán. Nagyjából 17 lehettem, amikor már használtam rendesen alapozót és szemceruzát is, természetesen azt sem mindig.

Manapság alapozó+púder+szempillaspirál triót használom, ha megyek szórakozni, akkor előkerül a tus és a szemceruza is.

25N

2018. márc. 18. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb 12 éves koromtól ismerkedek a sminkekkel, ami esetemben annyit tesz hogy a szüleim megengedtek 1-2 szajfényt és körömlakkot(suliba nem). Lázadó korszakomban 8. körül fekete szemceruza, spirál körömlakk. Ha problémás volt a bőröm akkor minimális korrektor. Középiskola elején azt hittem enyém a világ, betonsmink rengeteg alapozó púder és szemfesték. Érettségi idejére ebből annyi maradt, hogy volt rajtam szemhéjtus és spirál néha alapozó. Mostanában kedv és idő függő. Szeretek sminkelni, mert kikapcsol. Ha csak nyűgnek érzem akkor nem sminkelek maximum a karikáimat eltüntetem plusz spirál. De ha kedvem és időm engedi szívesen csinálok egy full sminket szemhéjpúder,bronzosító,highlighter.

Furcsa lesz amit mondok, de meglepett az, hogy te vagy az egyetlen aki sminkel. A közelben van egy általános iskola ahol lakok, annyi alapozót, megrajzolt szemöldököt, "Kylie Jenner" szájakat az instagramon vagy egy szórakozóhelyen nem látok mint ott..

Amég nem ütközik az iskolád szabályaiba,tanulsz és teszed a dolgod szerintem nem olyan égető probléma.

Amire figyelj hogy ne ess túlzásba és vigyázz a bőrödre :)

2018. márc. 18. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
18%

Én 14 vagyok,nemcsak én sminkelek,suliba csak szempillaspirált,aknecolor light krémet(alapozó helyett, bár mindenki azt mondja rá h alapozó :D ) meg púdert szoktam használni. Sulin kívűl többet szoktam...

-Aknecolor light krém(nem számít sminknek,de naa)

-szemöldökceruzát

-natúr szemhéjfestéket(ami igazából kontúrpalettámból legvilagosabb szín,de jó erre is)

-szempillaspirált

-higlighter (szemem belső zúgába vagy h mondjam,meg szemöldökcsontomhoz)

-púdert

Mostanába így szoktam legtöbbször sminkelni,de van h aknecolor light krémet, szempillaspirált, szemöldökceruzát,kontúrt szoktam.

Matt folyékony/sima rúzsokat/szájfényeket csak akkor,ha megyek legjobb barátnőmhöz,nyáron majd vagy koncertre vagy ha instára teszek fel képet.

2018. márc. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!