Mik az itthon kapható Cruelty Free márkák?
Állatkísérletektől mentes márkákat keresek. Főleg smink, és tisztálkodási kellékek érdekelnek. A Dm és a Rossmann márkáit ismerem, ezeknek az árkategóriája lenne a legjobb. Drogériákban kapható még más ilyen márka? Ha Budapesten belül van más boltban azt is meg tudom oldani, csak akkor mondjátok meg léci, hogy hol van.
Ami főleg kellene, mert nem váltak be a Dm saját márkás termékeiből: csavarós szemceruza, szempillaspirál, sampon
Lush sajnos nem árul olyan termékeket, amiket keresek, őket ismerem, és ki is fogom próbálni, de smink cuccoknál ez nem segít.
Hazai márkát nem ismerek sokat, a Wu2 samponok mondjuk nem rosszak, de mást is kipróbálnék.
Igyekszem megismerni az összes ismertebb márkát, hogy akkor az most cruelty free-e vagy nem, és utánanézek vétel előtt, csak sajnos nem mindenről könnyű információt találni, sőt van amiről egyáltalán nem sikerült, de akkor legközelebb elindulok ezen a nyomvonalon, hogy mely országokban forgalmaz :)
5#: Köszönöm, én is szoktam nézni ilyen videósokat, de akkor őket is megnézem, és kipróbálom, amiket írtál :)
6#: Igen, feltudnék még több tucat márkát sorolni, ami kísérletez állatokon és forgalmaz itthon, de azok nem magyar márkák, mint ahogyan a Maybellin sem...nem tudom ezt miért írtad?! Nem azokról beszélek, amik kaphatóak itt, hanem amiket Magyarországon hoztak létre.
Elég sok vna, én csak azt használok :)
Essence
Catrice
Alverde
Rossmann sajátmárkás termékei
Müller sajátmárkás termékei
Auchan sajátmárkás termékei
Inecto
Ziaja
Aztán vannak hazai biotermékek (nem tudom, mi a márka neve, de az egyik terméke pl. a csalánsampon)
Pinkpanda.hu-n minden állatkísérletmentes, ott is van jópár márka :)
Makeup Revolution
p2
Farmasi
Ezek között csak találsz olyat, ami megtetszik :)
Utolsó kettő válaszolónak nagyon köszönöm! Végre egy lista, ami a Magyarországon kapható márkákkal foglalkozik.
A Müllerben is szét fogok nézni, az van a városban, ahol tanulok, köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!