1/21 anonim válasza:
Nekem barna színű szemem van, ezért feketét, mert az áll jól:) Egyébként még más színűt sohasem próbáltam ki:)
2/21 anonim válasza:
Feketét, szintén barnaszemhez. Még a barna színű ceruzát tartom okésnak, a többi szerintem röhejesen néz ki :S
3/21 Skaiiripa válasza:
Jelenleg semmit, tust szoktam használni, amúgy pedig fehéret szeretnék alsó vízvonalra egy kis kiemelésre. :) Szintén barna szem.
4/21 A kérdező kommentje:
Én is feketét, felülre
2018. márc. 13. 09:37
5/21 anonim válasza:
Én is barna szemű vagyok(sötétbarna). Én leginkább a felső vízvonalat szoktam kiemelni feketével és így láthatatlan tus hatású lesz. Az alsóra meg szintén fehéret.
6/21 anonim válasza:
Kek szemem van, es feher szemceruzat hasznalok a vizvonalamra. Optikailag nagyitja :)
7/21 anonim válasza:
Feketét, nekem is max. a sötétbarna állt még jól. Pedig mindig megcsodálom a többi színt is. Ja sötétbarna szemem van.
Nekem sajnos nem bírja a vízvonalas kihúzást, pedig jól áll.
8/21 anonim válasza:
Én barnát használok a barna szemeimhez. A feketétől nekem valahogy túl erős lesz a tekintetem és kicsit talán öregít is.
9/21 Metionin válasza:
Feketét és ezüstöt. Kék szemem van.
10/21 anonim válasza:
En feketet :) zold szemem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!