Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó ötlet ezt...

Szerintetek jó ötlet ezt magamnak megcsinálni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=7uf44OyJMOE

Fülembe már szúrtam piercingeket.

Ujjba még sehol sem láttam piercinget és nekem ez nagyon bejön.

Ugyan ilyen piercingem van mint a videóba meg vannak hozzá a kellő kellékek steríltű,kesztyű,fertőtlenítő.

Szerintetek jó ötlet magamnak szúrni?Vagy eltalálhatok olyan pontot amitől valami bajom lesz?

Kérlek titeket ne jöjjenek olyan kommentek,hogy de csúnya meg de baromság,stb...

2018. márc. 10. 15:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg ha szalonba akarnám csináltatni akkor ott lehet nem csinálnak ilyet.
2018. márc. 10. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána, szerintem csinálnak ilyet szalonban is. Én magamnak nem merném, ha véletlen túl lentre/mélyre kerül ott nyomhatja a csontot.

Bár én alapból nem támogatom ezt az otthon beszúrt piercinget meg ilyeneket, de lehet csak gyávaságból, nekem az a mániám hogy mindent szakemberrel csináltassak. :D

2018. márc. 10. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm.:)

Előbb próbáltam beszúrni csak hát egy kézzel nem sikerült.:D

2018. márc. 10. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, a piercingesnek is mindkét keze kellett hozzá. :D
2018. márc. 10. 18:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd mikor megcsináltatom a tetoválásomat akkor megérdeklődőm,hogy ő meg-e tudja ezt csinálni nekem.:D
2018. márc. 10. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez ki fog szakadni, ha nekimész valaminek
2018. márc. 11. 10:54
 7/8 A kérdező kommentje:
de hogy fog
2018. márc. 11. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minden jobb szalonban meg tudják csinálni. Magadnak semmiképp, de még barátnőre se bíznám, mert ennél nagyon ronda, ha ferde lesz. Egyébként (nem bántani vagy lebeszélni akarlak) tudod, hogy megy ennek a gyógyulása? Hogy lehet egy ilyet öltözködés/házimunka/élet mellett kezelni? Nem lökődik ki nagyon könnyen?
2018. márc. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!