Hogy fessem ki úgy a szempillám h ne ragadjon össze?
Van akinek mindig összeragad, barátnőmnek is ez volt a baja, aztán tanácsoltam neki, hogy vegyen szempilla fésűt, amivel kitudja fésülni a "gubancokat" belőle. Aztán sikerült is neki! :) Neked is ezt tanácsolnám. Bárhol tudsz venni (DM, Rossmann, TESCO...) és tényleg nagyon hatásos. Esetleg próbáld azt, hogy kevesebbet viszel fel a szempilládra, aztán megvárod, míg megszárad, majd megint keveset és megint megvárod, míg megszárad. És amikor eléred a kívánt hatást, akkor abbahagyod. Esetleg, ha így is van benne "gubanc", akkor kifésülöd, majd szempillagöndörítővel megformázod. ;)
15/L
nekem pont fordítva:)
próbáld csak a pilláid végét kifesteni, épp, hogy a kefe csak hozzáérjen a pilláidhoz
Én úgy szoktam, hogy odaillesztem a spirált a pilláimhoz, pislogok, és közbe kicsit jobbra-balra mozgatom a spirált.
Ja, és ezután hagyom kicsit megszáradni, és utána csak a végeit spirálozom.
Nekem bejött, óriási pilláim lesznek így.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!