5-6 hónapig tart ki, de állítólag 3 hónapnál tovább nem nagyon ajánlott használni.
Esélytelen, hogy elálljon addig, hiszen beszárad. Az enyémen 6 hónap van feltüntetve lejárati időként is.
2018. febr. 27. 09:08
2/6 anonim válasza:
Kibontás után fél évet szoktak javasolni a hozzáértők használatra.
Én ennél tovább szoktam használni, szerintem fél év alatt el sem fogy egy spirál... pedig én napi szinten használom (max olyankor nem, ha tényleg egész nap ki se dugom az orrom a lakásból).
Nálam az átlag 9-10 hónap, max egy év, de alkalmi sminkből van ennél régebbi is (ilyen ezüst színű pl.)
A két évet olyan szempontból látom reálisnak, hogy utána már tényleg csomós, kiszárad, tényleg nem kenném fel, mert úgysem lesz olyan, mint aminek kéne.
2018. febr. 27. 10:18
3/6 anonim válasza:
Általában fél évig állnak el és lehet velük tényleg szép sminket készíteni. De ahogy az első is írta, sokan már 3-4 hónap után sem ajánlják a használatát, mert elszaporodnak benne a bacik. Én max fél évig használok egy spirált, tovább nem kockáztatnám, hogy akár begyulladjon tőle a szemem vagy hasonló. Még ha tényleg el is állna 2 évig, én biztos nem használnám addig.
2018. febr. 27. 10:44
4/6 Metionin válasza:
A legtöbbre fél év van írva, de jártam már úgy többször is hogy 3 hónap után beszáradt. Emiatt max fél évig használom, de van egy különleges kék spirál amihez hasonlót nem látok sehol, na az egy éve megvan de amíg nem látok a minőségén változást, használni fogom mert sajnálnám kidobni.
2018. febr. 27. 16:09
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak:
És a különleges kék az mennyi ideje van meg? Milyen gyakran használod?
2018. márc. 8. 09:01
6/6 Metionin válasza:
1 éve körül és ilyen havi 1-2 alkalommal használom. Amit naponta használok, az el szokott fogyni 3-4 hónap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!