Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » El lehet fedni a hegeket?

El lehet fedni a hegeket?

Figyelt kérdés
Elég durva akném volt amiből maradtak kisebb nagyon hegek és ha kimegyek a természetes fényre látszik, hogy lyukacsos 2 oldalt az arcom. 1 hónap múlva reményeim szerint a lézeres kezelést fogom elkezdeni de addig valami alternatív megoldást szeretnék. Árban 10.000 FT ig mennék max alapozó korrektor bármi.

2018. febr. 26. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem nem problémás a bőröm nincsenek ilyen jellegű hegeim, viszont volt egy műtétem aminek a következménye egy kb 5 centis mély vágás az arcom baloldalán. Én a Bioderma cicabio krémét illetve a gyógyulási időszakban aloe vera gélt majd olajokat is használtam. Semmilyen kozmetikai kezelésen nem estem át(lézer, hámlasztás) és szinte láthatatlan a heg. Alapozóból magas fedésű a Paris Berlin Le Fluide, Catrice Hd Liquid Coverage. Jó drogériás korrektorok a Maybelline (Age Rewind, Fit me) vagy Catrice szintén, high end kategória Tarte Shape Tape.
2018. febr. 26. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!