Milyen tartós/vízálló szemhéjtusok vannak, amik olcsóbbak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:18
1/3 anonim válasza:
A Rival de Loop Young-nak van 600 forintért folyékony fekete tusa, amire ilyen kék alapon fekete betűkkel nagyban rá is van írva, hogy: waterproof.
Én ezt használom, és mindig ezt veszem újra, így bátran állíthatom, hogy ez nekem még este tízkor is hibátlanul fent van, ha reggel fél hétkor húztam vele vonalat (nem úgy mint a filces tusok... azok nagyon hamar lekoptak a szememről)
És a vízállósága is jó tekintve, hogy egyszer amikor arcon öntöttek egy adag vízzel, akkor egyáltalán nem kenődött el :D De valószínűleg egy strandolást azért nem élne túl.
2/3 anonim válasza:
essence tusok nagyon jók,de amúgy én most a Maybelline gél tusát használom,sajnos a napokban teszteltem,sírás álló teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!