Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyáron ha nagyon meleg van...

Nyáron ha nagyon meleg van leizzadom a sminkem mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne használj sok sminket nyáron. Ha mégis problémás a bőröd és mindenképpen szeretnél alapozni, használj szinezett hidratáló krémet....vannak nagyon jók...sőt sok még védőfaktoros is. Mégéri beruházni egyre, mert használhatod egész nyáron. Meg vannak vízálló szempillaspirálok. Én ezeket szoktam használni nyáron.
2010. jún. 8. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig tarts a táskádban papírzsepit és előre csomagolt sminklemosó kendőket és pár darab fülpiszkálót (a szem alá kenődött smink eltüntetésére), hogy mindig fel tudd frissíteni a sminkedet.
2010. jún. 8. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
szemsminknek meg ne használj nyáron ceruzát, inkább vizálló tust és szempudert. nyilán egy idő után ezek is fakulnak, vagy kenődhetnek ha egész nap kint vagy a napon, de sokkal jobban tart és könnyebb rendbe hozni, csak legyen nálad kistükör meg a cuccok azt annyi.
2010. jún. 8. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönö a tippeket :)
2010. jún. 9. 11:43
 5/6 anonim válasza:
Nekem már mondták, hogy csukjam be a szemem és fujjam be hajlakkal mert az ugy megragad a smink...Állítólag bevált, de én még nem próbáltam
2010. jún. 10. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
úúh elég durván hangzik :)
2010. jún. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!