Mennyire néz ki rosszul a smink alapozás nélkül?
Figyelt kérdés
Szép bőröm van, sajnálnám alapozóval elrondítani, csak ugye az lenne a smink alapja. Nem tökéletes a bőröm, de nincsenek rajta bőrhibák, egyenetlenségek.
De alapozó nélkül bénán nézne ki a smink, nem?
Szempillaspirál, szemceruza, szemöldökceruza, pirosító?
2018. febr. 8. 20:57
1/6 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul egy normális hétköznapi smink alapozó nélkül. Viszont ha pirosabb a bőröd alapból vagy a hideg előhozza a pirosságot akkor a pirosítót hagyd ki.
2/6 anonim válasza:
BB krém esetleg?
Én is azt használok, mivel szintén nincs szükségem alapozóra (mondjuk én csak szempillaspirált használok mellé)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a BB krém végülis egy gyengébb alapozó, nem?
2018. febr. 8. 21:15
4/6 anonim válasza:
A BB krém nem alapozó. Hasonlóan funkcionál, mint egy arckrém azzal a különbséggel, hogy egyenletesebb bőrszínt eredményez.
Ha egységes színe van a bőrödnek, akkor felesleges alapozót használnod. Nem néz ki bénán a smink alapozó nélkül :)
5/6 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Valaki elmagyarázná nekem, miért ne lehetne alapozó nélkül sminkelni?
6/6 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul, ha szép a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!