Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hagyatékból örököltem 2db...

Hagyatékból örököltem 2db "arany gyűrűt " vagy mégse arany?

Figyelt kérdés

Az egyik gyűrű az egy pecsétes egy ilyen kő is van benne ilyen piros/vöröses kő nem pille könnyű tehát van neki súlya arany színű de semmiféle jelzés nincs benne attól lehet arany vagy már nem ?

A másik gyűrű az egy sima karika gyűrű szintén abban sincs semmi fele gravir se szám se betű az is arany szinű ez is lehet arany vagy sem ez azert konnyebb súlyra.

Olyan irjon lehetőleg akinek volt mar ilyen vagy barmi ne pedig okoskodók mert tudom én is hogy ha beviszem egy ékszer üzletbe ott megmondják Előre is köszi.

2018. febr. 3. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de azt tudom, hogy fémjelnek kell lennie a gyűrűkben, ha aranyból (vagy ezüstből) vannak. Szóval ez már eléggé gyanús. Érdemes a gyűrűk belsejét nagyítóval átnézni. Ha igazi, akkor a fémjel nem hiányozhat belőle.
2018. febr. 3. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen kell benne lennie számnak/betuknek.nagyon aproval!

A gyűrű belső részén keresd fény alatt!az enyémen mondjuk lehet rendesen látni!

2018. febr. 3. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha régi az ékszer,akkor nem feltétlenül van benne femjel, vagy ha van is,nem biztos,hogy 100%ban azt takarja,ami bele van ütve. Szinte bármelyik ékszerész ingyen, szinte azonnal megmondja neked, hogy mi is az,vidd be egyhez.
2018. febr. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!