Tartósabb körömfestés?
Rengetegszer volt már itt téma, nézd vissza a kérdéseket. De röviden:
1. töröld át a körmödet körömlakklemosóval(így nem lesz zsíros)
2. kenj fel egy alaplakkot. Vannak kifejezetten alaplakkok, de nekem például az eveline körömerősítője vált be erre a célra
3. Kend fel a színt vékony(!) rétegben. Nem baj, ha csúnya az első réteg, utána szép lesz. Két-három réteg minimum. Olcsó lakkal én ugyan azt az eredményt érem el, mint a drágábbal, én nem tapasztaltam különbséget.
4. Fedőlakk. Nekem ebből a trend it up-é vált be. Ebből is két réteg.
+1. Mindig várd meg, hogy teljesen megszáradjon minden réteg.
Így nekem fent marad 3 hétig minimum.
Szerintem megéri gél lakkozni,azzal ha jól van elkészítve előbb nő le teljesen, mint hogy bármi baja legyen.
Magyarán lenövéstől függően 2-4 hetente elég megcsinálni,addig tökéletes.
De ha ragaszkodsz a körömlakkhoz,akkor az 1. tökéletesen leírta mire kell figyelni.
Ha elkészül a köröm pedig figyelj rá, kesztyűben mosogass, ne kapargass a körmeiddel semmit, bánj velük óvatosan.
És az sem mindegy milyen hosszú a körmöd,milyen állapotban van.
Nekem amikor hosszú,szétreszelt,vékony körmeim voltak,akkor nem volt túl tartós a körömlakk.Most rövid, erős, kemény körmeim vannak és nagyon tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!