Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sajnos sírtam ma, mit tehetnék...

Sajnos sírtam ma, mit tehetnék, hogy holnapra ne legyen duzzadt a szemem?

Figyelt kérdés

Annyit hámoztam ki az aznapi teendőkből, hogy minél később aludjak el. Esetleg valami más tipp? Igyak sok vizet, az hatékony? Vagy erre rosszul emlékszem?

Köszi a válaszokat!

2018. jan. 31. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
1 éjszaka alatt szerintem bőven elmúlik.
2018. jan. 31. 17:25
 2/7 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Fagyasztóba egy kiskanál, és tedd a szemedre hidegen. A zöld tea borogatás is jó egyébként (akár két ázott teafilter is, bármennyire hülyén hangzik :D)
2018. jan. 31. 17:25
 3/7 anonim válasza:
kamilla tea borogatás
2018. jan. 31. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Siman elmulik holnapig, de ha felsz, hogy megsem, akkor:

-ne eroltesd a szemed, ne nezd sokat a monitort

-kamilla teas borotatas nagyon szepen leveszi a pirossagot es a duzzanatokat

2018. jan. 31. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, mindet megfogadom :)

Régen sírtam már,de sajnos nekem 10 perc sírás is elég ahhoz, hogy másnapra dagadt legyen a szemem.

Na, hátha a teafilter csodát tesz!

2018. jan. 31. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán elég, ha jéghideg vízzel megmosod reggel.

Én mindig hideg vízzel mosok arcot reggel: ettől többnyire eltűnnek a szemem alól a karikák, és kicsit fel is ébredek.

2018. febr. 1. 04:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem volt elég. Tegnap még olvastam a nyers , reszelt krumpliról, az volt a szememen 20-20 percig. Meg most reggel is így fekszem egy újabb adaggal. Láthatóan lentebb vitte a duzzanatot, így most "csak" úgy tűnik, mintha semmit sem aludtam volna éjszaka.
2018. febr. 1. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!