A tincses vagy a soros műszempilla a jobb? Igaz, hogy a soros csak egy estére szól? Mennyi ideig maradnak fennt?
Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 21:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem a tincses sokkal szebb és természetesebb hatást kelt. Csak nem tudod magadnak felragasztani, valakit meg kell kérned rá. Igazából mindkettő csak egy estét bír ki, második nap már kezd potyogni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tincsesem volt már,nekem 3 napig bírta, de a sorosat szeretném kipróbálni,csak félek,hogy a buli közepén elhagyom...:s
2008. okt. 27. 11:25
3/4 anonim válasza:
a tincses szebb, maradj annál szerintem :)
4/4 anonim válasza:
Akkor most elmondom a frankót! A soros műszempillák között van olyan, amit tincsekből raktak össze. Ezek a legtermészetesebbek (pl. Red Cherry 415-ös és társai).
A tincses ugyan ezt a célt szolgálja, csak egyenként kell felhelyezni. A 415-ös már egy sorba van rendezve.
Nem kizárólag a műszempillától függ az, hogy mennyi ideig marad fenn. Nem is értem, hogy miért nem értik meg már annyian, hisz már lerágott csont. A RAGASZTÓ a kérdés.
A DUO és az ARDELL TITE ragasztó a titok nyitja.
Olvass utánuk. Több helyen is találsz róluk infót, de pl. a Makeup Pláza honlapján is elég klasszul le van mindig írva minden.
Jó pillázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!