Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó ez a smink?

Szerintetek jó ez a smink?

2010. jún. 6. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Bocsi. A szemsmink az jó, tetszik a tus. De a pirosító túl rózsaszín és nincs eldolgozva a bőrén, a szájfény meg a rúzs pedig egyszerűen szörnyű. Szilikonszája lesz tőle a készítőnek. Max farsangi buliba...
2010. jún. 6. 09:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a rúzstól lett szilikonszája:-D
2010. jún. 6. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom,ez nagyon tré,remélem csak valami poén,mert úgy ok.

Pirosítót nem viszünk fel homlok közepére és az arccsonton sincs jól eldolgozva,az árnyalata meg szar,olyan,mint aki most jött a maratoni futásból.A szájfény a nevetségesség határát súrolja,már-már közönséges,a szeme viszont jó.

2010. jún. 6. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:

szia!

Megnéztem a videódat és nagyon örülök hogy vannak ilyen videók magyarul is. Sok fiatal lánynak ez nagy segitség lehet. Kicsit szakemberrel szemmel is néztem a videót hisz három évet dolgoztam egy modell ügynökségnél sminkesként. Szóval amiket tanácsként leirnék nem kritikaként a következők. Először is hogy a szemkorrektor vagy bármilyen korrektor mindig az alapozó alá kerüljön a hidratáló előtt fontos az arctisztítás ami gondolom meg volt csak a videón nem látszik:) Ezuntán jöhet a hidratáló utána lehet egy átlátszó smink alap ami nagyon tartóssá teszi a sminket majd korrektor alapozó púder és pirosító. Előttem lévő hozzászóló írta h neki túlságosan elüt a pirosító erre van egy megoldás átlátszó púderrel össze lehet dolgozni és nem fog el ütni bár én szeretem ezt az úgy nevezet oroszos pirosítást tehát ezzel semmi gond. A szemöldökbe ragadt alapozó ellen védelmet nyújt ha valamilyen géllel smink előtt bekened és akkor azt nagyon egyszerű letörölni. A szádra pedig javasolnám, hogy tegyél alapozót mivel sokkal tartósabbá teszi a rúzst és a szájfényt is. Sok sikert a továbbiakban és még több ilyen videót mert ez egy jó dolog:):)

2010. jún. 6. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:

igen nekem tetszik!

ennyire világos rúzst én nem szoktam használni,talán azért mert egy picivel nekem sárgábbnak tűnik a fogam,pedig tök egészséges meg persze mindig mosok fogat de valahogy egy erőteljesebb rózsaszínnel vagy már pirosas rúzzal sokkal szebb a mosolyom:D

DE neked jól áll.!meg klassz hogy végre van iylen témában magyar videó!

2010. jún. 6. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem teccik mien tetoválásod van?:O
2010. jún. 6. 20:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket és jó tanácsokat.Csak egy pötty van az arcomon.No meg van még egy pár tetoválásom,de gondolom az arcomon lévőre gondoltál.
2010. jún. 6. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a videó, a színek tényleg nem a legjobbak, de legalább van mit tanulni belőle. Amúgy megkérdezhetem, hogy miért van az a pötty odatetoválva az arcodra?
2010. jún. 7. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem elolvasod ezt mivel csak itt tudok neked irni. Tetszik az összes videód és az izlésed. Igaz én kicsit teltebb vagyok de szeretnék egy új őszi ruhatárat mivel a régit hál isten kifogytam:) Örülnék ha csinálnál egy videot ahol bemutatnád a szerinted mellyek egy lány ruhatárának az alap darabjai:) Köszi Gini

2010. júl. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!