Tini lány és parfüm?!
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy fiatal lánynak milyen parfümöt tudok venni? Rengeteg van azért kérdezem, annyit megtudtam tőle, mert szépen kérdezgettem, hogy a ping sugart nem szereti mert nagyon édes, inkább a vidámann finom, friss illtokat szereti. Hát ma bementem a dm-be de nem igazán találtam, sok eléggé édes és fűszeres volt, nem egy fiatalos illat. Kedves anyukák, tini lányok ti mit használtok?2010. jún. 5. 16:35
1/8 anonim válasza:
Puma illatok: Urban motion, red & white, i'm going
esprit: summer edition
tom tailor: ocean
lotto
2/8 anonim válasza:
szines adidasos parfüm
vaagy be you kollekciobol
happy,funny
ilyenek
16l
4/8 anonim válasza:
Puma-Animagical
nagyon finom illata van
5/8 anonim válasza:
Mochino(vagy mi): hippi fizz ;)
az vidám :D még az üvegeis :D
6/8 anonim válasza:
a sportmárkák illatai (puma, adidas), meg az esprit jó illatú, és fiatalos is.
én mondjuk inkább az édeseket szeretem, de kaptam egy bambuszos Yves Rocher parfümöt, friss illatú, imádom!
14/L
7/8 anonim válasza:
Ha nem számít az ár, akkor ezt ajánlom:
Tommy Hilfiger: Tommy Girl
10 éve vagyok szerelmes ebbe az illatba, tinilányként kezdtem el én is használni. ez ilyen gyönyvirágos, enyhén citromos, nagyon bájos illat, szerintem tinilánynak egyszerűen tökéletes.
8/8 anonim válasza:
a gyümölcsöseket, és a tengeri frissítőket részesítsd előnyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!