Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan nagyon tartós...

Van olyan nagyon tartós szájfény ami nem matt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor honnan tudok szerezni?
2018. jan. 18. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

1.: A szájfény hogy tudna matt lenni?

2.: Egy szájfény hogy tud tartós lenni?

Én eddih egyel sem találkoztam, max úgy, hogy bementem a Douglas-ba és Dior-t raktam fel a számra. El kell, hogy keserítselek... közepes árkategóriában nem lehet ilyet kapni.

2018. jan. 18. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Max factor: Lipfinity

Van hozzá külön ápoló is, szép fényes. Nem hogy tartós: alig lehet leszedni!

2018. jan. 18. 19:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: tele vagyok tartós matt szájfénnyel...

Második válaszolónak köszönöm :)

2018. jan. 19. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezo, az nem szájfény lesz, hanem matt rúzs, ami ugyan folyékony állapotban van, de ha felkented megszárad. A szájfény nevében is benne van, hogy fény-->fényes. Tehát csillogó, nem matt. Ezért szájfény. Viszont javíts ki ha tévedek, ez is megesik, emberből vagyok, szoval ha van tényleg ilyen szájfény, akkor küldj linkeket, hogy neked milyen van, mert érdekel. És hogy ajánljak is valamit, én imádom az avon mentolos szájfényét, mert bizsergeti az ajkaimat, és jo érzés viselni. Mellesleg a színe is szép, de nem tart 3 órákat. Max 1 órát kibir, ha nem eszel,iszol,és még csak nem is beszélsz. :)))
2018. jan. 19. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!