Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ciki ha egy férfi...

Szerintetek ciki ha egy férfi alapozóval sminkel? Mit árulhat ez el az egyéniségéről? Vagy csak hiúság?

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 07:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
mm, hogy meleg? :)
2010. jún. 5. 08:14
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem meleg, egyszerűen nem szereti az arcát. Vannak ismerőseim, ők is ezt csinálják, elég pattanásosak és sok a bőrhibájuk. És ezt korrigálják vele. Nem kell rögtön feltételezni, hogy meleg. Ennyi erővel ha egy nő szereti a sört rögtön biszex...
2010. jún. 5. 09:00
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Alapból az ciki, ha egy pasi sminkel.

Ha problémád van a bőröddel, menj kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz, fogadd el magad, de ne sminkeld magad!

És igenis b*zinak tűnnek a sminkelő fiúk...

15/L

2010. jún. 5. 09:39
 4/15 anonim ***** válasza:
amit a második mond,a pattanásokat az alapozó nem tünteti el.. max korrektor.azt használhatsz a nem szép a bőröd,de ennyi.alapozót azért ne
2010. jún. 5. 09:44
 5/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy csinálja. Ha nem lehet észrevenni, akkor semmi bajom vele. Egy férfinek nem feltétlen kell bányarémnek lenni.

Viszont lehet, hogy jobban megéri egy kozmetikus, mert az alapozó alatt még rosszabb a bőrnek. Szóval talán inkább arctisztítás és naponta néhányszori tisztító kendő alkalmazása jobb hosszú távon.

Én lány létemre pl. nyáron ha kimegyek a mosdóba, egyúttal meg is mosom az arcom. Nagyon jó érzés :)

2010. jún. 5. 09:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Neeem, kedves kérdező, ez nem hiúság - fogalomzavar.

Ez egyszerű metroszexualitás.

2010. jún. 5. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egy pasi egyáltalán ne sminkelje magát :S
2010. jún. 5. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi képen se használj alapozót. Nem férfias.. Viszont én senkinek sem ajánlom, hogy ilyen megfontolatlanul mondogassa bárkire is azt, hogy meleg. Mivel nem ismeritek a kérdezőt. Lehet, hogy nagyon zsíros a bőröd és emiatt pattanásaid vannak meg bőrhibáid, de ezek miatt ne a sminkekbe menekülj hanem inkább kérd ki egy kozmetikus vagy egy bőrgyógyász véleményét. Régen az én bőröm is zsírosabb volt, de a bőrgyógyászom adott egy remek bőrradírt amit fiúk és lányok egy aránt használhatnak és azóta sokkal "szárazabb" és puhább az arcom..

15L

2010. jún. 5. 14:34
 9/15 anonim válasza:

Hát, nem túl szokványos az tény, de legalább ad magára, a külsejére.

Alapozó helyett inkább ajánlanám a bőrápolókat (tonikok, arcszeszek, krémek, tisztítók etc.). Ha nem hat, nem feltétlenül a bőrben keresendő a hiba - de persze korral is jár.

2010. jún. 5. 23:01
 10/15 anonim válasza:

Én kozmetikus vagyok:) Vannak olyan alapozók,ami igen is elfedik a pattanásokat...pölö Loreal accord parfait nagyon jó fedő képességű...A patti látszik, hogy van..de nem piros, nem erős..és így már mindjárt máshoyg néz ki a bőr..

Korrektor nagyon sok pigmentet tartalmazó anyag, amit az alapozó mellé használsz..és ráadásul mivel az egy sűrűbb anyag, nagyon kevesen tudnak vele rendesen bánni.

esetelg azt ajánlom, hogy a Dr Jugának van egy nagyon jó korrektora, amiben van gyullcsökk. anyag, azzal próbálkozhat, de 1-2pöttyre használja cska, ne az egész arcra.

Én személyes véleményem, hogy attól, hoyg egy pasi alapozza amgát, nem lesz semivel ekvesebb... Vagy figyel a külsejére, vagy problémái vannak a bőrével. Ha esetleg sok a pattanás, akkor mindenképp keressen fel bőrgyógyászt, hisz az alapozóval cska mégjobban eltömíti a pórusokat...

2010. jún. 12. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!