Mitől jöhetett szét a Daniel Klein órám?
Fémszíjas ,karácsonyra kaptam azóta csak párszor volt rajtam ma mégis éreztem,hogy csúszik le a kezemről kiesett belőle egy “tű” és szétjött a fémszíj de ugyanugy becsatolva maradt.
Hol lehet ezt megcsinaltatni,boltba ezt cserélik? Hihetetlen számomra,hogy egy 30 ezerért áruló óra ilyen szar legyen..

Olcsó divatóra nem kell sokat várni tőle.
Amúgy ahol vették ott van rá garancia, oda kéne visszavinni.

Daniel Klein? Az nem márka...
Az én Casio órám csatja úgy meg van csinálva, hogy szét sem tudták szedni.
Ahol a csat hozzá van erősítve az az órához, ott van benne egy pici fémrúd, ami allergiás kiütést okozott. Azt akartam kicseréltetni allergiát nem okozóra. De nem ment az órásnak a szétszedése.
Mindegy, azóta már nincs probléma ezzel, a szíja különben műanyag, csak a munkahelyemen kell szkennert is hordanom a karomon, és az tolta mindig olyan szögbe az órát, hogy az a fém hozzáért a bőrömhöz. De már megoldódott ez a szkenner dolog, tehát azt a fém cuccot sem kell kicseréltetnem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!