Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől jöhetett szét a Daniel...

Mitől jöhetett szét a Daniel Klein órám?

Figyelt kérdés

Fémszíjas ,karácsonyra kaptam azóta csak párszor volt rajtam ma mégis éreztem,hogy csúszik le a kezemről kiesett belőle egy “tű” és szétjött a fémszíj de ugyanugy becsatolva maradt.

Hol lehet ezt megcsinaltatni,boltba ezt cserélik? Hihetetlen számomra,hogy egy 30 ezerért áruló óra ilyen szar legyen..

2018. jan. 9. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Olcsó divatóra nem kell sokat várni tőle.

Amúgy ahol vették ott van rá garancia, oda kéne visszavinni.

2018. jan. 9. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Daniel Klein? Az nem márka...

Az én Casio órám csatja úgy meg van csinálva, hogy szét sem tudták szedni.

Ahol a csat hozzá van erősítve az az órához, ott van benne egy pici fémrúd, ami allergiás kiütést okozott. Azt akartam kicseréltetni allergiát nem okozóra. De nem ment az órásnak a szétszedése.

Mindegy, azóta már nincs probléma ezzel, a szíja különben műanyag, csak a munkahelyemen kell szkennert is hordanom a karomon, és az tolta mindig olyan szögbe az órát, hogy az a fém hozzáért a bőrömhöz. De már megoldódott ez a szkenner dolog, tehát azt a fém cuccot sem kell kicseréltetnem.

2018. jan. 9. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát a szíjat akarta leszedni az órás, mert ez is kellett volna hozzá, kalapálta is, de nem ment.
2018. jan. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!