Túl sok smink? Több lent
Alapozót,szemhéjpúdert (valamikor erősebb valamikor halványabb),szemöldökzselé,Intenzív elmaradhatatlan fekete tus,kihúzom alul-felül a szemem,rúzs (legtöbbször erősebb),néha pirosító.
Szerintetek ez sok egy 17 éves lánynak?
Ha,igen akkor szerintetek mit kellene mellőzni?
17/L
Ha nem olyan a szemöldököd mint amit festőhengerrel húztak akkor jó.
A rikító rúzs szerintem borzalmas, ahogy az is amikor elüt az alapozó a bőrszínedtől. Ha nincsenek csúnya bőrhibáid akkor szerintem nem is kell.
A pirosítóról az egyik csaj jut eszembe a suliból aki egy kilót tesz magára meg élénkpiros rúzst plusz a szemöldöke vastag feketével van kihúzva és szögletes...olyan mint egy bohóc :D
Szerintem az eros intenziv tusozassal hagyj fel, semmi ertelme, ha nem akarsz gothnak kinezni. Vagy csinalj egy eles cicasabb stilusu tusvonalat felulre, vagy huzd ki alul vekonyan, de ez a ketto egyutt nem jo.
Nem ismerem a bortipusodat, de hasznos alapozo ala hidratokremet vagy vazelint kenni, ha szaraz a borod. Ha zsiros, akkor egy nagyon vekony reteg hintoport vigyel fel elotte, ami kicsit szarit, de pattanasokra hasznos. Amugy ha teheted, akkor ne is hasznalj alapozot, maximum egy lightosabb folyekony korrektort, mert nagyon eltomiti a porusokat, es megtobb pattanasod vagy mitesszered lesz.
Szerintem a ruzst is elhagyhatod, a legtobb nagyon szaritja az ajkakat, ami telen nem szerencses, inkabb hasznalj Carmexet vagy hasonlo ajakapolokat, amik szinezettek, szoval egyszerre apol es ad egy kis szint a szadnak, ha nem birsz lemondani rola:)
Pirositas szerintem rendben van, szerintem meg bronzosithatnal is melle. Szerintem inkabb a borod szepsegere menj, ne arra, hogy minel tobb smink legyen rajtad. Ha a borod rendben van, akkor ugyis szep lesz az arcod
Szerintem 17 évesen elég az alapozó feltéve, hogy kell. A szempillaspirál és egy kis matt szájfénye, de ha mindenképp szeretnél többet akkor szemöldökceruzát és szemhéjtust használj...
Remélem segíthettem :)
Hahaha, én ennyi idősen ugyanennyit használtam, csak nem használtam sohase szemöldökzselét(de viszont szempillaspirált igen)!
Nem túl sok, és nem is gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!