Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fáj a fülbelővés? Ha igen...

Fáj a fülbelővés? Ha igen mennyire?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy faj, majd csip kicsit utana ... de annyi
2010. jún. 4. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Hát azért eléggé fáj. Próbáld ki otthon: szúrd át a kezed egy késsel.
2010. jún. 4. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:

lövés?szar.

roncsolja a szöveteket.szúrasd.vagy szúrd át magad.

én is magamnak csináltam.meg a köldökömet is.érzéstelenítő nélkül.és lámlám.még élek :D

14/L

2010. jún. 4. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem lőtték valahol árkádban (cicoma bizsu) és megse éreztem.
2010. jún. 4. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
És 15 évesnek nem lehetnek következményei annak,ha kilöveti?Mert már hallottam olyanról,ha később(nem babakorban)teszi meg az ember akkor begyulladhat.És ha ez így van akkor nem szívesen kockáztatnék.Kérlek válaszoljatok!Köszönöm annak aki megteszi.
2010. jún. 4. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:

én 12 évesen csináltattam és nem gyulladt be.. de a gyulladás meg kezelhető csak fáj..:D

egyébként nem fáj a lövés csak kicsit hangos:))

2010. jún. 4. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Nyugi nem fáj :)

Utána kicsit furcsa lesz,meg ugye azt forgatni kell,és az meg olyan mintha belenőtt volna.Az első pár napban nem árt vigyázni vele,utána úgyis megszokod.Ha meg begyulladna,akkor arany karikát tegyél bele(teljes karikát,mivel az kicsit lehúzza és tud szellőzni a lyuk).

14:31-esnek:Ha kicsiként lövetik,akkor is ugyanúgy begyulladhat,én a helyedbe kilövetném,én is ezt tettem 12-3éves koromban,és ha begyulladt,akkor ezüst karikát tettem bele,hamar helyrejött :)

Hajrá mindenki :D

2010. jún. 4. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat:)
2010. jún. 5. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Fáj, de nem annyira. Én 11 éves voltam, amikor kilőtték, egy kicsit fájt, de utána inkább zsibbadt. Nekem teljesen jó volt, utána forgatni kellett 2 hétig, de nem gyulladt be, semmi bajom se lett.
2010. jún. 5. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt egyik után se . Már van 5.

14/L

2010. szept. 23. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!